Pajzsmirigyemet hol tudom kivizsgáltatni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy először a háziorvosomhoz kell elmennem, elmondom neki a problémáimat és ő fog majd beutalót adni a kórházba? Hogy működik ez? Arra gyanakszom, hogy pajzsmirigy-alulműködésem van(nagyon sok tünet erre utal).
És ha beutalót ad, akkor már aznap vagy esetleg másnap el tudom végeztetni a szükséges vizsgálatokat?
2014. dec. 2. 17:33
1/2 anonim válasza:
elmész a háziorvosodhoz, megnézi, elmondod te mire gondolsz, és ad egy beutalót, hova kell menned. ha időpontos betelefonálsz, reméljük egy héten belül kapsz időpontot, ha nem időpontos, akkor gondolom tudod, körzetileg melyik kórházhoz tartozol, odamész, bejelentkezel, és el is végzik a vizsgálatokat :)
2/2 anonim válasza:
Sztem a vérvételből kiderül, ha a háziorvos kér TSH vizsgálatot is, meg még vmit, már sajna nem tudom. Legalábbis azután küldenek asszem fel az emeletre vhova. :)
Háziorvos mindig a kiindulópont ezt már tudom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!