Szerintetek elmenjek kivizsgáltatni magam? Két hónapja fogyok?
Figyelt kérdés
Nem fogyózok. Két kisgyerekkel vagyok itthon, egészségesen próbálunk enni. Annyi változás van az életünkben, hogy korábban kell kelni, mert a nagy ovis lett és így naponta kétszer rohanok. Idáig "csak" sétálgattunk, de most babakocsi lépcsőn le, két gyerek fel (fellépős kocsi), fel a hegynek tolom , állandóan késésben vagyunk. Ugyanez, hazafele, és mikor megyek érte. VAgyis mindössze két hónapja annyit változott az életünk, hogy naponta kb 20 percet "futok" 30 kilót tolva magam előtt. :-)(egy kardio egyzéssel biztos felér) De szerintem ettől nem lehet így fogyni. Délutánonként kb 2 órát vagyunk lent, de ez eddig is így volt. (sétálunk, játszózunk) A közérzetem viszonylag jó, a nehézségeket a kialvatlanság okozza. Most két hete nem tudok kijönni a megfázásból, mert képtelen vagyok pihenni. A kicsihez még mindig 2x-3x kelek, egy éve nem aludtam 4 órát egyben. Tulajdonképpen kimerült vagyok, segítségem nincsen. Mindez önmagában ok lehet a fogyásra? Vagy inkább csináltassak egy vérképet?2013. okt. 17. 09:10
1/5 anonim válasza:
Igen, mindenképpen menj el, hiszen az nem normális ha úgy fogysz, hogy nem akarsz fogyókúrázni!!!
2/5 anonim válasza:
A kialvatlanság, fáradtság, rohanás, az ezzel járó stressz a napi 20 perc futás mind-mind ok a fogyásra.
Változott az életed, no meg azt se felejtsd el, hogy a szülés utáni hormonváltozás is közrejátszik. Szülés utáni egy évben általában visszafogynak a nők, ez természetes folyamat.
Szerintem nincs semmi baj, de ha aggaszt vagy fáj valami akkor nézesd meg.
3/5 anonim válasza:
Szia.Igen mindenképp menj ezzel a körzetihez,aki csináltat vérképet.Amugy mennyi kg voltál? és mennyi lettél? És mennyi idő alatt fogytál le
4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hipohonder, csak azért izgulok, mert egy ismerősőm fogyott-fogyott, aztán kiderült, hogy rákos. :-(
Nos, most 54 kg vagyok. Augusztusban még 59,5 voltam. Szülés után 64 kg (de ez egy éve volt).
2013. okt. 17. 10:17
5/5 anonim válasza:
Igen egy kivizsgálást megér szerintem .:9 mindenki megnyugodna,te is és mi is.Amugy a 2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!