22 éves vagyok, még nem voltam fiúval, nincs semmilyen panaszom. Szerintetek elmenjek azért nőgygógyászhoz, hogy minden rendben van-e vagy felesleges?
Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 16:09
1/11 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben vagyok. Én voltam fiúval, de csakis eggyel, akinek én is első vagyok :D ebből a szempontból nem releváns. Én azt gondolom már ideje lenne eljutnunk nőgyógyászhoz. Már csak az évi szűrés miatt is. Decemberig mindenképpen elmegyek valamikor.
2/11 anonim válasza:
21 vagyok, dettó, és én sem voltam még nőgyógyásznál. Azért szeretném, ha a barátom előbb látna meztelenül, mint a nőgyógyászom...de igazából kicsit félek is tőle.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2013. szept. 28. 16:15
4/11 anonim válasza:
Hahò hölgyek!
Öröm,hogy nem csak 10èvesen már szètdugott riban...cok vannak itt csak.:)
6/11 anonim válasza:
Azt mondják, hogy 23,24 éves korban ha szüz valaki, akkor is érdemes elmenni egy szűrésre.
Ha nagyon szégyellős lennél, akkor érdemes női dokit keresni, ma azért már nem olyan ritkák.
7/11 anonim válasza:
Persze, menj csak (és a többi hasonló cipőben járó hozzászólók is), itt az ideje egy szűrésnek, és a melleket se árt áttapintani. Hajrá!
8/11 anonim válasza:
A melleket éppenséggel mindenki sokkal jobban és megbízhatóbban tudja áttapintani magának, ha rendszeresen és odafigyelve csinálja!
9/11 anonim válasza:
Én mondjuk nem tudom áttapintani a sajátomat, mert egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit kéne éreznem és mit nem. A mirigyállomány engem megzavar. Mindig azt mondják, hogy nézd meg, hogy van-e csomó a melledben, de ott egy csomó csomó a mellben, a mirigyállomány személyében... :D Szóval, én a nőgyógyászra bízom. Nagyon alaposan és jól át szokta tapintani nekem.
10/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy mindenkinek a saját mellét kellene ismernie és ha rendellenességet tapasztal, akkor azzal törődnie.
Amikor az orvos észre veszi, az minimum 1,5 cm átmérőjű csomó ami bizony már nem a kezdet....
Olvass utána, szakemberek véleménye ez!
"Senki sem tudja komolyabban vizsgálni, ellenőrizni a melleit, mint a páciens saját maga"
Tessék megtanulni, akkor, ha nem tudtad eddig, vagy nem törődtél vele!
A neten is sok orvosi oldal van, ahol tájélozódhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!