Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 22 éves vagyok, még nem...

22 éves vagyok, még nem voltam fiúval, nincs semmilyen panaszom. Szerintetek elmenjek azért nőgygógyászhoz, hogy minden rendben van-e vagy felesleges?

Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 16:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanebben a cipőben vagyok. Én voltam fiúval, de csakis eggyel, akinek én is első vagyok :D ebből a szempontból nem releváns. Én azt gondolom már ideje lenne eljutnunk nőgyógyászhoz. Már csak az évi szűrés miatt is. Decemberig mindenképpen elmegyek valamikor.
2013. szept. 28. 16:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok, dettó, és én sem voltam még nőgyógyásznál. Azért szeretném, ha a barátom előbb látna meztelenül, mint a nőgyógyászom...de igazából kicsit félek is tőle.
2013. szept. 28. 16:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2013. szept. 28. 16:15
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Hahò hölgyek!

Öröm,hogy nem csak 10èvesen már szètdugott riban...cok vannak itt csak.:)

2013. szept. 28. 16:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Persze menjél az sosem árt!
2013. szept. 28. 17:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy 23,24 éves korban ha szüz valaki, akkor is érdemes elmenni egy szűrésre.

Ha nagyon szégyellős lennél, akkor érdemes női dokit keresni, ma azért már nem olyan ritkák.

2013. szept. 28. 17:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Persze, menj csak (és a többi hasonló cipőben járó hozzászólók is), itt az ideje egy szűrésnek, és a melleket se árt áttapintani. Hajrá!
2013. szept. 28. 18:47
 8/11 anonim ***** válasza:
A melleket éppenséggel mindenki sokkal jobban és megbízhatóbban tudja áttapintani magának, ha rendszeresen és odafigyelve csinálja!
2013. okt. 2. 08:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Én mondjuk nem tudom áttapintani a sajátomat, mert egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit kéne éreznem és mit nem. A mirigyállomány engem megzavar. Mindig azt mondják, hogy nézd meg, hogy van-e csomó a melledben, de ott egy csomó csomó a mellben, a mirigyállomány személyében... :D Szóval, én a nőgyógyászra bízom. Nagyon alaposan és jól át szokta tapintani nekem.
2013. okt. 2. 10:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy mindenkinek a saját mellét kellene ismernie és ha rendellenességet tapasztal, akkor azzal törődnie.

Amikor az orvos észre veszi, az minimum 1,5 cm átmérőjű csomó ami bizony már nem a kezdet....

Olvass utána, szakemberek véleménye ez!

"Senki sem tudja komolyabban vizsgálni, ellenőrizni a melleit, mint a páciens saját maga"

Tessék megtanulni, akkor, ha nem tudtad eddig, vagy nem törődtél vele!

A neten is sok orvosi oldal van, ahol tájélozódhatsz.

2013. okt. 3. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!