Megrázott a 230, elmenjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Tegnap írtam belőle dolgozatot hogy vérrög is kialakulhat..
Viszont csak 1-2 másodpercig rázott és sima papucsban voltam, se nem gumi se nem műanyag, de úgy éreztem kellőképp elszigetelt, bár nem volt kellemes érzés.
egyik újammal értem hozzá az általam hitt nullához...
Elmenjek holnap dokihoz? Vagy nem szükséges? Valamint most olvastam hogy áramütés után pár óráig nem szabad inni, de mi pont ma estére terveztünk buliba menni haverokkal :/ (Valamint ha nem szabad, miért nem?)
2013. szept. 28. 18:06
1/4 anonim válasza:
Ez nem olyan veszélyes áram ütés még. Ilyen már számtalan ér engem is .Nincs különösebb jelentősége .
2/4 anonim válasza:
Minek,nem csinál semmit. Mit tudna csinálni. :-))
3/4 A kérdező kommentje:
Fenn áll a vérrögképződés esélye.
2013. szept. 28. 18:21
4/4 anonim válasza:
Mérd meg az ellenállásodat egy ellenállásmérővel, ha van. Ha nagyon alacsony, akkor van esély vérrög kialakulására. De igyál langyos sós vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!