Elmenjek ma vagy ne?
Sziasztok!
Másfél hónapja lett vége egy féléves kapcsolatomnak és 3 hete találkoztam egy sráccal (régóta ismerem) és kavartunk is egy bizonyos szórakozóhelyen ahova minden hétvégén járunk. 3 hete minden pénteken kavarunk és ma ott is aludnék nála, viszont van egy kis bökkenő.
Én szeretnék kapcsolatot de ő meg nem tervez hosszútávra viszont azt mondta nekem hogy imád meg szeret stb...és így hogy tudom hogy úgysem fog velem összeállni nagyon elbizonytalanodtam hogy ma elmenjek-e egyáltalán arra a szórakozóhelyre (annak úgyis kavarás meg ott alvás lesz a vége) vagy kezdjem el lesz*rni ezt a srácot?
Légyszi normális válaszokat! Ti a helyemben mit tennétek?
Én nem mennék a helyedben.
Úgyis tudod mi lenne belőle, ha a srác meg nem akar komolyat, te pedig igen, akkor semmi értelme, csak kicsinálod magad érzelmi téren.
Ígérhet most akármit, hogy becsaljon az ágyába.. szeret, imád... ha tényleg szeretne, akkor nem csak hetente egy kavarás lennél neki.
Csak akkor menj, ha biztos vagy benne, hogy nem vársz majd többet a sráctól.
Már későn írok talán... :SS
Szerintem dugjatok egy jót, aztán hagy ott a fenébe! :)
Jó szórakozást! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!