Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elmenjek vele? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmenjek vele? Mi lesz? Őszintén megmondva kicsit félek.

Figyelt kérdés
A pasimmal egy éve vagyok eggyütt és a kis pénzét rám akarja költeni.Kinézett egy olcsó motelt egy éjszakára.Pedig mondtam neki hogy miattam ne adjon ki pénzt.

2013. júl. 27. 21:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy mi lesz? Jól érzitek magatokat! Egy komolya egyéves kapcsolatban ez nem kell, hogy gond legyen. Aztán majd kisebb dolgokkal, esetleg amik nem kerülnek pénzbe, te tégy érte ezt azt.
2013. júl. 27. 21:08
 2/15 Akszidentális Errőr ***** válasza:
kuff
2013. júl. 27. 21:09
 3/15 -=Koldus=- ***** válasza:
Szted mégis mi történne a motelben? Elég butuska lehetsz, ha eddig nem jöttél még rá...
2013. júl. 27. 21:11
 4/15 anonim ***** válasza:

aha, és mégis mitől félsz? igazából valami olyan kérdésre számítottam, hogy valami kb ismeretlen csávó elakar hívni valahová ..

..nem igazán tudok mit mondani

2013. júl. 27. 21:12
 5/15 anonim ***** válasza:

Mitől félsz 1 év után? Nem volt még szex?

Örülj, hogy azt a kicsit is a szerelmére költi, aki te vagy.

17/L

2013. júl. 27. 21:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj miatta,visszajön a pénze,már eladta a vesédet.
2013. júl. 27. 21:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Mivel a kulcsszavak köt ott van az "együttalvás", ezért kissé úgy érzem, hogy itt még tényleg nem volt szex, és ettől félsz... Továbbá kicsit fura még más szempontból is a kérdés, de azt most nem részletezném.
2013. júl. 27. 21:31
 8/15 anonim ***** válasza:
nem is együtt alvás, hanem szexre gondolt
2013. júl. 27. 21:37
 9/15 A kérdező kommentje:
De volt már szex de én tudom milyen ember és sokan olyanokat mondanak hogy előbb utobb ugyis megfog verni merthogy r*m*
2013. júl. 27. 21:44
 10/15 anonim ***** válasza:
?????????? Te vagy vele egy éve!!!
2013. júl. 27. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!