Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmenjek vele? Mi lesz? Őszintén megmondva kicsit félek.
Figyelt kérdés
A pasimmal egy éve vagyok eggyütt és a kis pénzét rám akarja költeni.Kinézett egy olcsó motelt egy éjszakára.Pedig mondtam neki hogy miattam ne adjon ki pénzt.2013. júl. 27. 21:07
1/15 anonim válasza:
Mi az, hogy mi lesz? Jól érzitek magatokat! Egy komolya egyéves kapcsolatban ez nem kell, hogy gond legyen. Aztán majd kisebb dolgokkal, esetleg amik nem kerülnek pénzbe, te tégy érte ezt azt.
3/15 -=Koldus=- válasza:
Szted mégis mi történne a motelben? Elég butuska lehetsz, ha eddig nem jöttél még rá...
4/15 anonim válasza:
aha, és mégis mitől félsz? igazából valami olyan kérdésre számítottam, hogy valami kb ismeretlen csávó elakar hívni valahová ..
..nem igazán tudok mit mondani
5/15 anonim válasza:
Mitől félsz 1 év után? Nem volt még szex?
Örülj, hogy azt a kicsit is a szerelmére költi, aki te vagy.
17/L
6/15 anonim válasza:
Ne aggódj miatta,visszajön a pénze,már eladta a vesédet.
7/15 anonim válasza:
Mivel a kulcsszavak köt ott van az "együttalvás", ezért kissé úgy érzem, hogy itt még tényleg nem volt szex, és ettől félsz... Továbbá kicsit fura még más szempontból is a kérdés, de azt most nem részletezném.
8/15 anonim válasza:
nem is együtt alvás, hanem szexre gondolt
9/15 A kérdező kommentje:
De volt már szex de én tudom milyen ember és sokan olyanokat mondanak hogy előbb utobb ugyis megfog verni merthogy r*m*
2013. júl. 27. 21:44
10/15 anonim válasza:
?????????? Te vagy vele egy éve!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!