Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hol tudom magam kivizsgáltatni?

Hol tudom magam kivizsgáltatni?

Figyelt kérdés

a nemiszervemen van 1-2 (szerintem) nem megszokott dolog amit szeretnék megnézetni de a szüleimmel nem lehet ilyenről beszélni . Hová menjek el ezzel a problémámmal ??

17f

2014. szept. 18. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Bőr-és nemibeteg gondozó. De mik azok a nem megszokott dolgok?
2014. szept. 18. 22:58
 2/9 A kérdező kommentje:
pirosas folt a makkon (ami ritkán viszket), nagyon pici (csak ha nagyon rá zoom-olok akkor látszik) 2-3 pötty ami nem viszket és apró pattanás szerű valamik a herezacskón
2014. szept. 18. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A makkodon lévő pirosas folt valamilyen fertőzés, például gomba is lehet. A pattanásszerű dolgok fordyce pöttyök lehetnek, ami teljesen ártalmatlan elváltozás.

Tényleg jobban teszed, ha megnézeted! A bőrgyógyászhoz beutaló sem kell.

2014. szept. 18. 23:12
 4/9 A kérdező kommentje:
a fertőzés az veszélyes lehet ?? és nemiúton terjed??
2014. szept. 18. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem. A Gomba egy olyan fertőzés, ami nem csak nemi úton terjed. Nem kifejezetten veszélyes, inkább csak kellemetlen.
2014. szept. 18. 23:21
 6/9 A kérdező kommentje:
és erre javasolnak valamit h használjak másik alsógatyát meg mossam többször vagy valami gyógyszert,vagy kenőcsöt ad ??
2014. szept. 18. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Előre ezt nem lehet megmondani, mert még azt sem tudjuk pontosan, hogy mi az. Ha tényleg gomba, akkor ad valamilyen kenőcsöt szerintem.
2014. szept. 19. 00:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Valamilyen gombaölő szert irnak fel . Sok esetben a Canesten oldat is segit.Napi gatya csere sem árt így elkerülöd a visszafertőzést .
2014. szept. 19. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:

piros folt lehet gomba,canesten krém jó rá.

De urologus is meg tud vizsgálni,jobb oda menni,mert annak van külön vizsgáló része ahol az orvossal csak ketten vagytok jelen tehát más zavaró tényező nem lesz bennt.

EGyedül a helyi kórházba eltudsz menni és ingyenes a vizsgálat,nem kell beutaló hozzá.

2014. szept. 20. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!