Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hol tudom magam kivizsgáltatni...

Hol tudom magam kivizsgáltatni? 16 / F

Figyelt kérdés
a barátnőmmel elég komoly a kapcsolatunk és szeretnék meggyőződni arrol hogy nincs e semmi nemi betegségem vagy egyebek. Ezt hol tehetem meg? és ahol megtehetem oda kell beutaló vagy valami ilyesfajta dolog? :)
2009. júl. 3. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:

HIV test, ami névtelen a Szent László kórházban van, és ingyenes. hívd fel őket megkérdezni a részleteket, ha barátnőd rendszeren jár nőgyogyihoz akkor ő elvileg rendben van, de a tesztet ő is megcsináltathatja. Jobb tudni.

27/L

2009. júl. 3. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
ha nem éltél még nemi életet, akkor nem lehet
2009. júl. 3. 21:44
 3/7 A kérdező kommentje:
már élek nemi életet... és az urológusról mit tudtok ?
2009. júl. 3. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
oda már csAk konkrét panasszal kell menni,
2009. júl. 3. 22:01
 5/7 A kérdező kommentje:
bocsi. csak nem akarok már uj kérdést irni. akkor először hova kell mennem? a háziorvoshoz?
2009. júl. 3. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:

De orvoshoz akarsz menni :D

Most komolyan annyi csajod volt már, hogy muszáj menned 16 évesen kivizsgáltatni magad?

Szerintem elég a hiv teszt ha már annyira akarsz valamit. A többi panaszt okozna szóval nem kell orvoshoz menni...

ha a barátnőd jár nőgyógyászhoz és megvizsgálták és nem mutattak ki nála semmit akkor valószínűleg nincs probléma. ha valami lenne nálad akkor a barátnőd is elkapta volna már valószínűleg és ha tünetmentes is a nőgyógyásznál kimutatná neki a vizsgálat.

2009. júl. 5. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Istenem, de sötét emberek vannak!

A szexuális úton terjedő betegségek egy része más úton is terjedhet, ezért ajánlott a rendszeres kivizsgálás akkor is, ha nem él, nem élt még szexuális életet. A herpesz, a HPV, a calmidia stb. sok esetben tünetmentes, ezért egyáltalán nem árt egy kivizsgálás. Magam minden új kapcsolat előtt kivizsgáltatom magam és ezt megkövetelem a partneremtől is. Ártani nem árt, ellenben hasznos.

2009. júl. 12. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!