Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hol tudnám magam kivizsgáltatn...

Hol tudnám magam kivizsgáltatni oep által, olyan orvossal aki addig nem nyugszik még meg nem találja a problémát? Pest és környéke érdekelne.

Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy melyen jellegű probléma.
2014. máj. 21. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Magánúton.

Lefogadom, hogy azt mondják, hogy pszichés a probléma, te pedig nem hiszed el. Ilyenkor csak magándoki lehet a megoldás: amíg fizetsz, addig vizsgálnak. Nem szólok be, mert én magam is többször estem ebbe a hibába, de végül tényleg soha nem találtak nálam semmit magánúton se.

2014. máj. 21. 12:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm .Pont így van.Mellkasi fájdalom,remegés,izzadás,hányinger,szívritmus ilyesztő érzése,gyengeség,ájulás érzés.Doki nem találja indokoltnak a tüneteimet vagyis van szívbetegségem,de ilyen erős tüneteket szerinte nem okozhat. négy hónapja sehova sem tudok elmenni,mert annyira rosszul vagyok.
2014. máj. 21. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez pánikbetegség is simán lehet. Persze egy kardiológiai kivizsgálást kell kapnod (EKG, terheléses EKG, szívultrahang) de ha ezek megvoltak, akkor tényleg gyakorlatilag ki lehet zárni a szív eredetű problémát.
2014. máj. 21. 18:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát ez az.Megvolt a kardiológiai vizsgálat és ugyan van szívbetegségem,de a doki szerint ezek ilyen erős panaszt nem okozhatnak.Sőt 2 dokinál is voltam,mindkettő ugyanazt mondta.400m után fulladok.Egy szívátültetésre váró többet bír most mint én.Ezért szeretnék rendesen utána járni,egy olyan dokival aki alapos.
2014. máj. 21. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg, de te annak a dokinak sem hinnél. Pszichiáternél voltál már? Mert amiket itt leírtál, azok nagyon pánikos tünetek.
2014. máj. 21. 20:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket,most készülök pszichiáterhez is,de jobban megnyugodnék egy teljes kivizsgálástól.
2014. máj. 22. 15:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Mégis milyen kivizsgálásra gondolsz??

Ez az erős törtetés, hogy minfenképp agyon akarod vizsgáltatni azt,ami márki van vizsgálva, ez is a pszichés bet.-et erősíti.

Tipikus tünete a pánik betegségnek,hogy addig akarunk vizsgálódni, még szervi dolog ki nem derül, mint hogy szembe kelljen nézni a valós pszichés okokkal...

2014. jún. 9. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!