9 éves lányomnak korpásodni kezdett a haja. Akinek volt ilyen a gyerekénél, mit használt rá?
Figyelt kérdés
Normális ez egyáltalán? Sls mentes bio sampont használunk. Tegnap jó sok samponnal megmostam alaposan neki. Ki is öblítettem. Lehet, hogy nem sikerült az öblítés, mert fenékig érő, nagyon dús haja van. De ha sikerült volna, kb. 3 nap múlva tiszta korpa lesz megint. Mit ajánlanátok? Gyereknek lehet Nisoralt? Vagy irány a bőrgyógyász?2020. máj. 8. 18:58
1/5 anonim válasza:
Szia. Én nagyon tudom ajánlani a következőt. Teljesen természetes és nagyon hatásos. Először sóval a fejbőrét megdörzsölni egy kicsit ez eltünteti a korpát és fertőtleníti a bőrt valamint akadályozza a baktériumok gyors elterjedését. Majd ezután szódabikarbónát vízben feloldva leönteni ,,megmosni" a fejbőrt. Csak ajánlani tudom elég hamar elérhető vele változás és maga a szódabikarbóna nagyon jó hatással van a hajra is. Esetleg még az Yves Roscher korpásodás elleni samponját lehetne kipróbálni. Remélem tudtam segíteni valamennyit és megoldódik a probléma.:)
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt egy idoszak amikor nagyon druvan korpasodott a hajam. Nekem szaraz korpas volt. Az eucerin dermo capillare nagyon szepen eltuntette. Egy dobozt hasznaltam el belole, kb egy eve es azota nem jott vissza a korpa. Az ara kicsit huzos, de megeri.
23/N
3/5 anonim válasza:
En anno gyerekként a head&shoulders-t használtam. Nekem jó volt.
4/5 anonim válasza:
Head and shoulders es abbol is csak a mentolos.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. máj. 9. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!