Van itt olyan aki soha nem használt a gyerekénél porszívós orrszívót?
Ja, anyám. :)
Mondta is, hogy milyen kár, hogy az én gyerekkoromban még nem létezett ilyesmi, mert ha lett volna, valószínűleg nem kellett volna ötször felszúrni a fülem.
# 3: én kicsi kortól használtam, de onnantól, hogy a gyerekem már nagyobbacska lett, saját magának szívja az orrát porszívós orrszívóval és nem tekinti kínzásnak, kifejezetten szereti, hiszen megkönnyebbül tőle.
Pedig a gyerekemnek extrém alacsony a fájdalomküszöbe, nagyon rosszul visel minden orvosi beavatkozást, egy egyszerű vizsgálatot is! De az orrszívással semmi baja. Szóval nincs ebben semmi kínzás...
Nekünk nagyon jo volt. Ha beteg volt tele az orra, olyan jol ki szívta! Soha nem lett szövődmény! Egy idő után ő is magának csinálta! Nagyon jo találmány! Áldom az eszét aki kitalálta!
Anno engem is nem győzött anyukám orvoshoz hurcolni! Ő is azt mondta bár akkor is lett volna már! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!