Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki soha nem...

Van itt olyan aki soha nem használt a gyerekénél porszívós orrszívót?

Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 13:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja, anyám. :)

Mondta is, hogy milyen kár, hogy az én gyerekkoromban még nem létezett ilyesmi, mert ha lett volna, valószínűleg nem kellett volna ötször felszúrni a fülem.

2016. okt. 31. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Jelen, mondjuk soha nem volt rá szükségünk.
2016. okt. 31. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy indítottam, hogy nem fogom vele kínozni a gyereket. Három hónapon belül a második arcüreg gyulladás után megváltozott a véleményem.
2016. okt. 31. 13:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi soha nem használtunk,4 éves. De hozzáteszem,komolyabban nem is volt még rá szükségünk.
2016. okt. 31. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:

# 3: én kicsi kortól használtam, de onnantól, hogy a gyerekem már nagyobbacska lett, saját magának szívja az orrát porszívós orrszívóval és nem tekinti kínzásnak, kifejezetten szereti, hiszen megkönnyebbül tőle.

Pedig a gyerekemnek extrém alacsony a fájdalomküszöbe, nagyon rosszul visel minden orvosi beavatkozást, egy egyszerű vizsgálatot is! De az orrszívással semmi baja. Szóval nincs ebben semmi kínzás...

2016. okt. 31. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, most már én is tudom hogy nem kínzás, de első gyerekét váró fiatal anyukaként ezzel még nem voltam tisztában. Persze én is kipróbáltam magamon, akkor jöttem rá hogy csöppet sem fáj, sőt szinte csikiz. Csak elég brutálisnak látszik.
2016. okt. 31. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
44%
3 éves a fiam, még soha nem volt rá szükség. Lassan már fújja az orrát, úgyhogy nem is lesz.
2016. okt. 31. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon jo volt. Ha beteg volt tele az orra, olyan jol ki szívta! Soha nem lett szövődmény! Egy idő után ő is magának csinálta! Nagyon jo találmány! Áldom az eszét aki kitalálta!

Anno engem is nem győzött anyukám orvoshoz hurcolni! Ő is azt mondta bár akkor is lett volna már! 😊

2016. nov. 1. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!