Melyik használt gyermekruha webáruházat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Pici babámmal nem jutok el használtruha üzletbe, de az óvodát most kezdő kisfiamnak szeretnék vásárolni néhány szép és minőségi darabot (értsd: ami jól bírja a sok mosást): melegítőt, udvarra való nadrágot, felsőket, kardigánt, átmeneti kabátot.Csak akkor érné meg, ha olcsóbb így,mint újonnan a lidl-s, tesco-s ruhácskák.2016. aug. 17. 22:15
1/4 anonim válasza:
Őszintén? Én nagy turis voltam életben meg online is,de már olyan szinten felvitték a használt ruhák árát,pláne a neten,hogy nem éri meg.Használt lány nyári ruháért 1200-1500 Ft? H&m-be akcióban 900,akció nélkül 1500 körül.Egyébként a h&m-nek van webáruháza,mindig van leárazás,és most ingyenes szállítás is van,érdemes megnézni.
2/4 anonim válasza:
elsővel értek egyet. Inkább nézelődj a városodban vagy közelben facebook csoportokban
3/4 anonim válasza:
Ugyan azt tudom írni én is amit előttem írtak. Rendes webáruházban már nagyon drágák a használt a ruhák, azon az áron a H&M-ben újat lehet venni, én kb 1 éve szoktam rá a H&M-es ruhákra. Vaterán meg jófogáson is vannak jó ruhát, még jó áron is ki lehet őket fogni, de ott meg a postaköltség ami nagyon magas.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és jó tanácsot, körülnézek akkor a h&m webáruházban először:)
2016. aug. 18. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!