Tudnátok ajánlani jó minőségű használt gyerekruha webáruházat, ahonnan érdemes rendelni?
Jó minőségű, elfogadható árú használt ruhákat szeretnék venni a kisfiamnak, óvoda kezdésre (rövid és hosszú ujjú póló, farmer, melegítő nadrág, pulcsi).
Írnátok olyan webáruházakat, ahonnan már Ti is rendeltet és elégedettek voltatok a minőséggel. Köszönöm!
ruhafalva.hu
Mi rendszeresen innen vásárolunk és KIFOGÁSTALAN minőségű,részletesen leírt termékek vannak fönn.Átlátható az oldal,mi imádjuk.Nem a kiválogatott vackokat adják el,hanem szép holmikat.Csak ajánlani tudom!
Igaza van a 2-esnek.
Hétvégén vásároltam be a fiamnak a H&M-ben, rengeteg akció van. Nacit 1500-ért, kardigánt 2500-ért, 2db-os póló 2000-ért vettem.
Szia!
Én pont múlt héten rendeltem életemben először webáruházból, de egyáltalán nem csalódtam.Nagyon gyorsan és valóban szép márkás ruhákat kaptam.Ha gondolod nézz körül Te is.
www.minidivat.hu
Tudom ajánlani a hadorka gyerekruhát. www.hadorka.hu
A ruhák nagyon jó minőségűek és olcsó.Mindig van valami akció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!