Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fogadnál fel férfi bébiszittert?

Fogadnál fel férfi bébiszittert?

Figyelt kérdés

Feladtam egy hírdetést, hogy bébiszittert keresek délutánonként a 3 éves fiam mellé. Volt 3 jelentkező, abból egy férfi. Neki óvodapedagógiai diplomája van, de nem dolgozott még a szakmájában (26 éves). A két nőnek nincs semmilyen ehhez hasonló végzettsége.

Adnátok egy esélyt a férfinak, vagy várjak, hátha lesz még jelentkező?

Eddig a férfi tűnik a legalkalmasabbnak.

2020. aug. 17. 16:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő is lehet ugyanilyen veszélyes. Az én bajom az, hogy a férfiakat bélyegzed meg. Figyelni MINDIG kell.
2020. aug. 20. 16:08
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon jo erv...

Hany nö is lett elitelve pedofiliaval meg hany ffi?

2020. aug. 20. 16:11
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom...

Mint volt bébiszitter mondom: A legfontosabb, hogy legyen hiteles referenciája az illetőnek és legyen szakirányú végzettsége. Engem gyakorlatihelyről iranyitottak egy családhoz, hogy vigyázzak a kisfiúra. Mindezt puszta jófejségből tették.

Az most hogy férfi vagy nő-e az illető teljesen mindegy, mindkét nemnél fordul elő pedofil hajlamú egyén. Nemrég egy magyar óvónőt buktattak le, aki képeket töltött fel a darkwebre. Aki egy kicsit is tájékozótabb az tudja, hogy mindkét nemnél előfordul, sőt... A nőknek sokkal egyszerűbb, senki se gyanakodna rájuk, ellenben egy férfira.

2020. aug. 20. 16:16
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Egy nönek altalaban nincsenek szexualis vàgyai egy gyerekre.

Egyszerübb lenne igen nekik. Es igen akad köztük is abberalt.

De ne hasonlitsuk màr öket a ffiakhoz ösztön szinten mikor alapvetöen is ég ès föld egy nö es egy ffi egy gyerekhez valo viszonya.

2020. aug. 20. 16:32
 25/29 anonim ***** válasza:
96%

Igen, ezért öli meg olyan sok anya a saját, néhány órás csecsemőjét, tényleg. A nők sokkal különbbek, mint a férfiak. Valóban. És a sok molesztált, megerőszakolt kislányt, kisfiút felejtsük el, akiket nők bántalmaztak. Jesszusom... 🤦

Mondom ezt nőként.

2020. aug. 20. 16:46
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Arányokrol irtam.

Es bebiszitter/pedagogia a tema, nem a csecsemögyilkos anyàk.

Böven nagyobb esellyel molesztal egy ffi mint egy nö.

Szövegertelmezés sem megy.

2020. aug. 20. 16:51
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Vedd észre, hogy senki nem vevő itt a baromságaidra, és húzz el innen.
2020. aug. 20. 17:24
 28/29 anonim ***** válasza:

Nekem csak az furcsa, hogy hogyhogy nem dolgzott még benne. Az okra nagyon kíváncsi lennék, van mellette tisztességes leinformálható munkája? Több referencia mindenképp. Az a baj a mai világban már szinte senkiben nem lehet megbízni, de az is fontos, hogy ezzel azért mégse zárjuk ki azokat az embereket, akik még mindig becsületen, teljes odaadással végzik a munkájukat, mert vagyunk még páran.

Esetleg Bp.-ek vagytok?

Első bébiszitter? Ha igen és gondolod nyugodtan írj privátban, szívesén írok egy-két szempontot mire figyelj. :)

29N

2020. aug. 27. 01:55
 29/29 A kérdező kommentje:

A kérdés kiírása óta már sokszor vigyázott a gyerekemre. Nem volt semmi probléma, még főzni is tud. (Párszor főzött, szerintem jól főz)

Le tudja kötni a gyereket, a fiam is szereti.

2020. nov. 30. 18:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!