Fogadnál fel férfi bébiszittert?
Feladtam egy hírdetést, hogy bébiszittert keresek délutánonként a 3 éves fiam mellé. Volt 3 jelentkező, abból egy férfi. Neki óvodapedagógiai diplomája van, de nem dolgozott még a szakmájában (26 éves). A két nőnek nincs semmilyen ehhez hasonló végzettsége.
Adnátok egy esélyt a férfinak, vagy várjak, hátha lesz még jelentkező?
Eddig a férfi tűnik a legalkalmasabbnak.
Nagyon jo erv...
Hany nö is lett elitelve pedofiliaval meg hany ffi?
Jesszusom...
Mint volt bébiszitter mondom: A legfontosabb, hogy legyen hiteles referenciája az illetőnek és legyen szakirányú végzettsége. Engem gyakorlatihelyről iranyitottak egy családhoz, hogy vigyázzak a kisfiúra. Mindezt puszta jófejségből tették.
Az most hogy férfi vagy nő-e az illető teljesen mindegy, mindkét nemnél fordul elő pedofil hajlamú egyén. Nemrég egy magyar óvónőt buktattak le, aki képeket töltött fel a darkwebre. Aki egy kicsit is tájékozótabb az tudja, hogy mindkét nemnél előfordul, sőt... A nőknek sokkal egyszerűbb, senki se gyanakodna rájuk, ellenben egy férfira.
Egy nönek altalaban nincsenek szexualis vàgyai egy gyerekre.
Egyszerübb lenne igen nekik. Es igen akad köztük is abberalt.
De ne hasonlitsuk màr öket a ffiakhoz ösztön szinten mikor alapvetöen is ég ès föld egy nö es egy ffi egy gyerekhez valo viszonya.
Igen, ezért öli meg olyan sok anya a saját, néhány órás csecsemőjét, tényleg. A nők sokkal különbbek, mint a férfiak. Valóban. És a sok molesztált, megerőszakolt kislányt, kisfiút felejtsük el, akiket nők bántalmaztak. Jesszusom... 🤦
Mondom ezt nőként.
Arányokrol irtam.
Es bebiszitter/pedagogia a tema, nem a csecsemögyilkos anyàk.
Böven nagyobb esellyel molesztal egy ffi mint egy nö.
Szövegertelmezés sem megy.
Nekem csak az furcsa, hogy hogyhogy nem dolgzott még benne. Az okra nagyon kíváncsi lennék, van mellette tisztességes leinformálható munkája? Több referencia mindenképp. Az a baj a mai világban már szinte senkiben nem lehet megbízni, de az is fontos, hogy ezzel azért mégse zárjuk ki azokat az embereket, akik még mindig becsületen, teljes odaadással végzik a munkájukat, mert vagyunk még páran.
Esetleg Bp.-ek vagytok?
Első bébiszitter? Ha igen és gondolod nyugodtan írj privátban, szívesén írok egy-két szempontot mire figyelj. :)
29N
A kérdés kiírása óta már sokszor vigyázott a gyerekemre. Nem volt semmi probléma, még főzni is tud. (Párszor főzött, szerintem jól főz)
Le tudja kötni a gyereket, a fiam is szereti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!