Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktátok ijesztgetni a...

Szoktátok ijesztgetni a gyerekeket, hogy ha rossz lesz, elviszi a rendőr, szomszéd bácsi, rézfa*ú bagoly?

Figyelt kérdés
Vagy mit gondoltok arról, aki ezt csinálja?

2020. aug. 16. 12:11
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Kérlek, ne térjetek el a tárgytól, köszönöm!

(Különben azokkal értek egyet, akik szerint előbb KI KELL FIZETNI az árut. Kereskedelemben dolgozom.)

2020. aug. 19. 17:19
 32/42 anonim ***** válasza:
58%

En mar hivakoztam örökre rendörre. Azota azt hiszi a kicsi, hogy ö bünözö es alapbol tart tölük.

Most epitgethetem ujra az önbecsülésèt hogy ö nem rossz "kölök" meg nem bünözö, hanem csak tanulgatnia kell még ezt azt, mindenki igy kezdi.

A boltban evès szerintem a szülök reszeröl csak kenyszeres. Mert erdekes de nyafogas hiszti es mindennemü magatartasproblemak dorbanallaskor meg minden soron is, varazsütesre megszünnek valahogy amikor a gyereknek tele a szàja.

Ha nem adnanak a gyereknek ràgcsàt vagy akarmit akkor meg az lenne a baj hogy minek jön ide gyerekkel vagy miert nem neveli

2020. aug. 20. 15:34
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
*sorbanàllàskor
2020. aug. 20. 15:35
 34/42 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk ez szerintem nagyon rossz irány, ha fél a gyerek a rendőrtől, kalauztol. Pont azoktól akiktől mondjuk egyedül utazva tízenévesen segítséget tudna kérni. Aztán majd nem mer hozzájuk szólni :(
2020. aug. 20. 18:45
 35/42 A kérdező kommentje:

"Ha nem adnanak a gyereknek ràgcsàt vagy akarmit akkor meg az lenne a baj hogy minek jön ide gyerekkel vagy miert nem neveli"

Ezek pontosan az én gondolataim. Megértem, amikor egy egyedülálló szülőnek nincs más választása, mint magával vinni a boltba a három gyerekét, de akkor sem való a boltban étkezni, mielőtt kifizették volna, mert így a gyerek azt taulja meg, hogy lehet elvenni azt, ami nincs kifizetve, nem az övé. Ez a legrosszabb módszer. És igen, miért nem neveli meg?

2020. szept. 29. 11:31
 36/42 anonim ***** válasza:
24%

Mit értesz azon, hogy nem neveli meg? Mit kéne csinálni egy 2 évessel? Konkrétan!

A "meg kell nevelni" egy semmitmondó szöveg.

Amúgy havi több tizezret hagyunk a boltban. Talán nem véletlen, hogy sose szóltak még amiatt mert a 2 éves eszik vásárlás közben. És mindig ki van fizetve, néha még több is mint amit kellett volna. Tök lényegtelen, hogy fizetés előtt vagy után eszi meg.

Az étteremben is előbb eszek, aztán fizetek.

2020. szept. 29. 11:38
 37/42 anonim ***** válasza:
80%
De az ugye megvan, hogy a bolt nem étterem?
2020. szept. 29. 17:55
 38/42 anonim ***** válasza:
92%

Engem nagymamám ijesztgetett azzal, hogyha rosszat csináltam, hogy "Jön a heremók és elvisz"

Unokaöcsém viszont retteg a porszívó hangjától és ráadásul anyukámnak még az a régi hagyományos Hajdúja van, aztán ő azzal fenyegeti ha rossz, hogy "Hozzam a porszívót?" Abban a pillanatban olyan lesz, mintha kicserélték volna. 🙂

2021. márc. 21. 14:03
 39/42 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy időszak amikor sajnos muszáj volt ijesztgetni a lányom. Oviba utalt menni, képes volt az úton leverni magát és üvölteni. Sikitott mintha bantanam. Na akkor egyszer mutattam neki hogy ott a rendőr bácsi és el fog minket vinni ha így viselkedünk. Ez bejott, többet nem csinálta mert amint próbálkozott láttuk a rendőr bácsit.., meg hogy a rendőr bácsi figyeli ki hogy viselkedik.

Később jött az hogy ő nem akar oviba menni.. Na akkor meg apát anyát viszi el a rendőr bácsi és megbuntetnek minket, mert sajnos ha akar ha nem muszáj oviba menni, ha nem akkor sajnos ezzel jár. Időközben megszerette az óvodát nagyon. Már nincs ilyen gond. Kicsinek boltban biztonsági őr bácsi volt még a mumus mert a tombolasert ő is kizavar minket a boltból és nem vehetünk semmi finomat.. De ettől durvább ijesztgetes nem volt 😊

2021. ápr. 22. 15:23
 40/42 anonim ***** válasza:

#39 vagyok.

Közbe azt hozza tennem hogy a gyerekeim nem félnek a rendőröktől mert azt is megbeszéltük közben hogy ők nem bántanak, csak azokat viszik el és büntetik meg akik rossz emberek. Persze elmagyaraztam neki hogy ő nem rossz gyerek és a rendőr bácsi öt se bantana ha ordít, tombol az utcán, de biztos nem tetszene neki mert ez már nem szép viselkedés, és hiheti azt a rendőr bácsi hogy én bántom őt, amiért anyát elviheti a bacsi és meg is büntethet. De nálunk bejott, nem félnek mai napig se a rendortol. De tudják kik ők.

2021. ápr. 22. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!