Szoktátok ijesztgetni a gyerekeket, hogy ha rossz lesz, elviszi a rendőr, szomszéd bácsi, rézfa*ú bagoly?
Figyelt kérdés
Vagy mit gondoltok arról, aki ezt csinálja?2020. aug. 16. 12:11
1/42 anonim válasza:
Nem.Ez az amit sosem alkalmaztam:DD Velem szemben alkalmazták mikor kicsi voltam. Szörnyű volt:D
2/42 anonim válasza:
Soha. Van eszem, el tudom képzelni a következményeit. Nem szívatom meg a saját gyerekem, ezáltal magamat sem.
3/42 anonim válasza:
Ha az autóban ökörködnek úgy, hogy zavarnak, akkor szoktam mondani, hogy a rendőr ezért megbüntethet. A Balatonon vagyunk és a hetekben rengeteg embert vittek el ittas vezetés miatt szinte a szemünk előtt más településre, hivatalos szonda miatt, de nem látom, hogy félnének a rendőröktől.
4/42 anonim válasza:
Ezeket nem. Én azt mondom neki, hogy menj a nagyihoz. Ott azt csinálsz amit akarsz.
5/42 anonim válasza:
"Muszáj". Semmi, de semmi más a világon nem hat, nem bírja együttműködésre, irányíthatóságra, engedelmességre. Tisztában vagyok vele, hogy nem ideális technika, de az sincs rendben, ha a gyerek azt csinál, amit csak akar/nem kellene és úgy viselkedik, ahogy épp óhajt/nem kellene.
6/42 anonim válasza:
Azért a rézfaszú bagoly nem akkora para :D ha az anya nem mondja, majd egy nagyobb gyerek fogja mondani.
8/42 anonim válasza:
Engem a zsákos zsidóval ijesztgettek én nem teszem a gyerekemmel.
10/42 anonim válasza:
Nem ijesztgetésből, de tudja, hogy nem csak jó emberek vannak a világon. Fontos a reális világkép kialakításában, hogy nem bízunk meg akárkiben akármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!