Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan kezeljem a szomszéd...

Hogyan kezeljem a szomszéd kislányt?

Figyelt kérdés
Lakik egy négyéves a szomszédban, akire néha vigyázok. Nagyon kis cuki, elvan magának azzal, hogy nézegeti az újságaimat, beszélgetünk a napunkról, simogatja a macskát, meg játszik a plüssállataimmal. Az egyiket neki is ajándékoztam, mondta az anyja, hogy utána azzal aludt, meg csomószpr rajzol nekem, szóval szerethet. Viszont, mivel még csak 23 vagyok, és nem különösebben foglalkoztattak eddig a gyerekek, nem tudom, nekem mit kellene tennem, hogy ápoljam a kapcsolatot a kis barátnőmmel 😊 Miket szeret egy négyéves kislány úgy általában? Én ennyi idősen főleg a vonatokért meg a bogarakért voltam oda, de ő ezeket nem szereti, úgyhogy nem tudom, mit kellene vele játszanom, vagy miről beszélgessünk, ha unatkozni kezd.
2018. okt. 28. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Te ismered, nem mi. Akkor?
2018. okt. 28. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
szinezzetek, van felnőtt kifestő is, hogy te se unatkozz. Esetleg társasjáték, kirakós, gyöngyfűzés.. olvass fel neki
2018. okt. 28. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Van egy nagyon jó oldal, krokotak.com, keress rá. Évszaknak megfelelő, nagyon jó kis kézműves dolgok, játékok vannak rajta, sablonokkal.

Amit még próbálnék:

- célbadobás különbözö méretű tálakba labdával vagy papìrgalacsinnal, zoknival.

- horgász játék papìrból, a halakat készìtsétek el együtt.

- festés, szìnezés, gyurmázás mindig nyerő, anyukától kérj egy nyűhető pólót.

- gyűjtsetek faleveleket, ragasszatok belőle állatkákat.

- szeretnek apró dolgokat válogatni, borìts össze pár marék sárgaborsót, babot, lencsét, aztán hajrá. Ha meguntátok, ragasszatok belőle termésképet.

- süssetek, dìszìtsetek mézeskalácsot, vagy egy egyszerű muffint.

2018. okt. 28. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

De aranyos vagy :)

A közös kézműveskedés nagyon jó, karkötőt csinálhattok, nyakláncot. Süssetek mézeskalácsot amit kidíszíthet ahogy szeretné. De nézhettek Disney meséket pl. Jégvarázs!

2018. okt. 28. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kinti programok? :) séta, játszótér, labdázás?
2018. okt. 29. 09:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Pont ez az, hogy nem ismerem, nem az én gyerekem, csak kéthetente van itt pár órát, meg néha összefutunk a gangon. Eddig csak esti időpontban vigyáztam rá, hogy a szülők el tudjanak menni randizni, szóval nem volt játszóterezés. Pedig azt adnám :D

Szemezgetek majd az ötleteitek közül, köszi.

2018. okt. 29. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!