Arra gyanakszom, hogy a szomszédom bántalmazza a kisgyerekét, de nem vagyok benne biztos. Hogyan tudhatnám meg, hogy mi történik odafent?
Lehet, hogy nem mert ajtót nyitni, mert nem ismer.
Azt meg el se tudod képzelni, hogy milyen kínkeserves sírást tud csapni a fiam minden egyes pelenkázásnál. De sírt már azért is, mert nem hagytam, hogy joghurtot kenjen az àgyra. Ja, és minden délután hisztizve ébred, mióta jönnek a rágófogai. De akkor is szívszaggató sírásba tud kezdeni, ha egyedül mentem el pisilni és nem ő húzhatja le a wc-t.
Szóval nem biztos, hogy ölik azt a gyereket.
Bár mi kertesházban lakunk, de így is mondom néha, hogy mindjárt ránkhívják a gyámhivatalt 😅
Nálunk is van a nap minden szakában olyan ordítás, mintha nyúznánk a gyereket... tudod mik miatt pl? Reggel ovi előtt nem a nadrágot adtam rá előbb, hanem a pólót.. ne fésüljem meg, ne szárítsam meg a haját, elvette az egyik a másik papucsát stb
5 és 2,5 éveseim vannak.
Azt írtad be kellett mutatkozni, szóval nem ismeritek egymást, akkor szerintem érthető, hogy nem vette le a láncot egyébként, fő a biztonság
4. Vagyok.
Még annyit, hogy ha bantanàk, akkor 100% biztos lennél benne, mert ösztönösen hallod a sírásán, ha fájdalmai vannak és fél.
Lakotarsamnak van egy 4 éves lánya. Borzasztóan rossz gyerek tényleg. Ordít visít ha kell ha nem, csak a rosszat csinálja nem tud normálisan viselkedni 1 óránál tovább. Ennek a fő oka az hogy nem.foglalkoznak vele .Na a lényeg sokszor vigyáztam rá, tőlem türelmesebb higgadtabb ember nincs a földön és meg nekem is rá kellett kiabálni mert a legót lenyelte, ollóval vagdosta a ruhákat, a tükör köpködte.
Mind ezeket kb annyi idő alatt meg pisilek .
A lényeg hogy ez agyerek nem volt ütve/bántva. A szomszed gxetekrt nem ismered nem tudod milyen nem vagy biztos benne hogy mi történik ott Ne vádaskodj!!!!! Oviba iskolába észreveszik ha bántva van a gyerek ne te játszd a hőst mert lehet tev úton jársz. Ha annyira segíteni akarsz másokon,adakozz a szegényeknek, járj menhelyre stb ....
Azert nem biztos, de tartsd nyitva a szemed. Az enyem bem
Sir sokat de pl hajmosaskor mintha kinoznank...borzaszto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!