Arra gyanakszom, hogy a szomszédom bántalmazza a kisgyerekét, de nem vagyok benne biztos. Hogyan tudhatnám meg, hogy mi történik odafent?
Kedves Kérdező!
Ma hajnalban a 2 évesen,fél 5-kor kelt(mindig korán kel,van hogy 4-kor).6-kor indultunk a bölcsibe.Szóval fél 5-től-6-ig a következők miatt üvöltött,megitta a teát a tápszer meg még nem készült el,nem adta oda a telefonom,nem akarta bevenni a gyógyszert,vitamint(kicsit taknyos),az ő telefonja lemerült,és nem tudtam visszakapcsolni(van neki mert az enyémről is, meg a férjeméről is letörölt dolgokat,hívást indított,ebbe meg nincs kártya),szívtuk az orrát,nem tetszett neki a zokni, meg úgy az egész pelenkázás öltöztetés,nem hagytam ,hogy kipakolja a hűtőt,apa elment dolgozni,és ő nem mehetett vele,másodjára fogyott el a tea,fogat kellett mosni,és nem ültem vele,míg olvasta a könyvét(ugyanis zuhanyoztam).Hidd el én lennék a legboldogabb,ha pl nem kelne a gyerekem korán(járhatnék 8ra dolgozni),és egy sima pelenkázás,fél perc lenne nem 5-10 ami közben 3x körbefutjuk a lakást.
Egy kétéves irdatlan nagy zajt tud csapni, hát ha még pl azt játsza, hogy ő a tűzoltó. Nem az ember, hanem a kocsi! :D
szvsz egy bántalmazott gyerek nem üvölt, sír hangosan, mert nem mer. Meghúzza magát, nem rohangál, mert fél.
Én sem nyitottam volna neked ajtót, és hasonló esetben én is azt mondtam az alattunk lakónak, hogy ez van, majd kinövi.
Mikor még nem volt gyerekünk és panelban laktunk, szentül hittem, hogy az alattunk lakó pár gyilkolja a gyerekét minden este. Sokszor tartottam ott, hogy rájuk hívok vkit és nem értettem, hogy a többi lakó, miért nem tette már meg.
Azóta lett egy gyerekem és mindent értek, és arra is rájöttem, hogy a lépcsőházban mi voltunk az egyetlenek akik gyerekvállalás előtt álltak.
Hogy egy 2 éves ne tudna nagy zajt csapni rohangálással szerintem téves. Egy felnőtt legtöbbször zsigerből figyel arra hogy ne trappoljon( mondom ezt úgy, hogy kertes házban nőttem fel nem panelban), egy gyereket ez nem érdekli. Az én fiam ha négykézláb megindul olyan hangja van mint a földindulásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!