Szoktátok ijesztgetni a gyerekeket, hogy ha rossz lesz, elviszi a rendőr, szomszéd bácsi, rézfa*ú bagoly?
#13: hozzánk még sose jött szólni emiatt senki. Gyakorlatilag hazudtal a gyereknek (bár lehet, hogy te tényleg ezt hiszed? Sose láttál gyereket enni boltban?)
Amúgy nem lopás, pénztárnál mindig szólunk és beütik azt is. Még nem találkoztunk olyan üzlettel ahol ez gond lett volna. Ha pedig a boltoknak nem gond, akkor okoskodó tök kívül álló harmadik személynek totál semmi köze hozzá.
#16: most sem számít annak, a boltokat se zavarja (ha tényleg ki is van fizetve), egyedül a neten találkozni okoskodó, mindent jobban tudó erkölcs csőszökkel, akiket ez valamiért zavar.
Én simán adok a 2 évesnek és soha nem volt gond ebből, szerintem ez egyáltalán nem tilos.
Nem kell tulzasokba esni, de a magad fajta szeret.
Egy sima péksütit szoktak enni a gyerekek, amit ki is fizetünk.
Ezt ne mossuk össze azzal amikor felnőtt emberek csokit, üdítőt stb felbontanak, ki se fizetnek és a szemetet is a boltban hagyják.
És kikérem magamnak, egyáltalán nem vagyunk agyatlan szülők. Amíg a boltnak nem gond, addig okoskodó kívülállóknak mi köze hozzá? Érdekes, személyesen még egy ilyen fotel huszár se mert szólni, hogy őt ez zavarja. Mondjuk tényleg nem értem mi köze van hozzá.
Külföldön is ugyanígy van, sőt van ahol a bolt rak ki kaját a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!