Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktátok ijesztgetni a...

Szoktátok ijesztgetni a gyerekeket, hogy ha rossz lesz, elviszi a rendőr, szomszéd bácsi, rézfa*ú bagoly?

Figyelt kérdés
Vagy mit gondoltok arról, aki ezt csinálja?

2020. aug. 16. 12:11
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
71%

Hagyjuk már, én már láttam hogy emiatt szól a biztonsági őr.

És de, lopás. Ameddig nincs kifizetve, addig a bolt tulajdona. Addig abba bunkóság beleenni.

Szánalmas aki ennyire nem tud rászólni a gyerekére. Nekem is van gyerekem, de ő tud normálisan viselkedni.

2020. aug. 17. 12:40
 22/42 anonim ***** válasza:
29%

Szánalmas inkább aki mások (bolt és másik vásárló) magán ügyébe üti az orrát. Melyik az a bolt ahol ilyen túlbuzgó a bizt őr?!

És bocs, de ugye nem kevered azzal amikor "elfelejtik" kifizetni?

Mert az egy másik ügy, ne keverjük.

2020. aug. 17. 17:10
 23/42 anonim ***** válasza:
91%

CBA, Tesco. És tök mindegy, hogy ki fogod - e fizetni, mert akkor még nincs kifizetve. Az őröknek meg ez a dolga, nem látnak a jövőbe.

Én is rászólok, és érdekes nekem egy sem mert még visszaugatni. Próbálja csak meg. Dolgozgatok már ilyen helyen?? Ami nincs kifizetve, azt az eladónak kell fizetni. Ő meg hadd ne tartsa már számon, hogy jaj ez majd biztos kifizeti.

Rohadt egyszerű, addig nem zabálsz bele, ameddig nem a tiéd.

2020. aug. 17. 21:17
 24/42 anonim ***** válasza:
22%
Én nem is szoktam, csak a gyereknek adok. És de, kifizetem. Ennyi bizalom belefér szerintem. Tescoban nem szólnak, ez biztos.
2020. aug. 18. 07:34
 25/42 anonim ***** válasza:
27%

El se tudom képzelni ki az, aki egy 2 éves ártatlan kisgyermek szájából sajnál egy fél kiflit!

Milyen szinten lehet velejéig romlott? Miközben a szülei egy nagy kocsi cuccot pakolnak össze, a kifli árának sokszorosát nyeri rajtuk a bolt.

2020. aug. 18. 07:42
 26/42 anonim ***** válasza:
82%

Nem arról van szó, hogy sajnálja a gyerektől a kiflit, hanem, hogy fizetés előtt bunkóság enni, ráadásul nem szabad. És ezt meg kell tanítani a gyereknek. Nyilván sokkal egyszerűbb úgy megtanítani, ha az elejétől fogva nem hagyod neki, mintha majd egyszercsak, random amikor már nem "ártatlan kisgyermek" elkezded leszoktatni róla. Vagy mikor akarod elkezdeni nevelni a gyereket? Mikor nem "ártatlan kisgyerek" már, HM? Nem igaz, hogy az a gyerek nem bír ki pár percet fizetésig. Nem étkezés helyett kell bevásárlást intézni a pujával, szóval annyira éhes nem lehet szerintem, hogy ne bírjon ki pár percet. A csoki meg nem létszülséges, nem azzal kell jól lakni.

És aztán az ilyen gyerekcsinálók kenik mindenre, ha kis ártatlan kotonszökevényükből egy neveletlen gyökér lett kamaszkorukra....

2020. aug. 18. 09:23
 27/42 anonim ***** válasza:
89%

Mi az, hogy sajnál? Az a bolté! Ő is kifizette a vállalkozónak, aki megvette az alapanyagot, és kifizette az alkalmazottat. Szép is lenne, ha mindenki alanyi jogon kajáltatná más számlájára a gyerekét.

Mi a jó istent képzelsz te???!!!

Az megvan, hogy az ilyen magadfajták miatt ítélik el a kisgyerekes anyukákat és kategorizálják be?

Rohadtul nem értem, hogy valakiben hogy hogy nincs ennyi konyroll.

A gyereked meg egy követelőző hisztigép lesz, akinek nem lehet nemet mondani.

Csak gratulálni tudok hozzá!

2020. aug. 18. 09:29
 28/42 anonim ***** válasza:
21%

Nem csoki hanem egy kifli volt a téma. És miért ne ehetne?

Ki lesz fizetve. Ha nem lesz akkor majd utána lehet következménye. Millió kamera van, sima ügy.

Étteremben vagy benzinkúton (ami nem automata) is előbb kapom és csak később fizetek. Ha nincs nálam pénz ott is gond lenne.

Érdekes, hogy csak a neten zavar ez egy-két embert. Élőben soha senkit nem zavar és más is csinálja. ☺️😍

2020. aug. 18. 13:23
 29/42 anonim ***** válasza:
75%

De a bolt nem étterem és nem benzinkút. Tök más a kettő. Szerintem ezt igazán felfoghatnák azok, akik világranyomtak egy kölköt. Felénk például ki szokták írni, hogy ha valaki nem a kóstolónak kitett dolgokba eszik bele arra rendőrt fognak hívni, mert lopás...

Imádom ezeket a vér mamikat, akik nem hajlandóak pár percet váratni a kis kotonszökevényüket. Nem hal bele semmilyen gyerek sem abba, hogy csak fizetés után ehet. Aztán ha később is, mondjuk kamasz korában lop a gyereke, vagy követelőző lesz akkor majd mutogat, hogy jujj ezek a botrányos internetes alakok rossz példát mutattak és azért, meg jajj a rossz társaság, meg a gyerek ment el magától rossz irányba, nem a mi hibánk. És aztán a drága szülők rohadtul nem arra gondolnak, hogy hmm talán nem kellett volna mindent ráhagyni, csak mert kicsi. Hát igen, nem kéne minden szabály felett állónak gondolni magát egyeseknek, csak mert a fajfentartáshoz szükséges szervei jól működtek...

És nem, nem utálom a gyerekeket. Csak szerintem kibírhatatlanul hosszú nagybevásárlást nem akkor kell intézni, amikor a gyerek napi rutinjába étkezés lenne. Ha meg kirándulás van és csak kaja miatt ugrik be az ember a boltba, az nem tart olyan sokáig, hogy az a gyerek belehaljon a legrosszabb esetben is húsz percbe.

De hogy ne legyek totál off. Engem gyerekkoromban ijesztgettek a mumussal, amiből az lett, hogy évekig pszichológushoz kellett járnom.

2020. aug. 18. 14:03
 30/42 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként itt is ki van írva, és én is szóltam már rá. Ha nem jön oda és fizeti ki azonnal, rendőrt is hívok, és jogilag is nekem van igazam.

Ezzel lehet vitatkozni, de törvény szerint az nem a tiéd, nem eheted meg, még a neveletlen kölyköd sem.

És igen, élőben ezek nem mernek visszapofázni.

Amúgy étteremben sem mész oda a hűtőbe és veszed ki az ennivalót. Megvárod még kihozzák.

2020. aug. 18. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!