Sikerülni fog neki megtanulni biciklizni?
Kisfiam 8 éves,és a szomszéd neki adta az ő fia kinőtt biciklijét. Ma megpróbált vele menni,de nem ér le a bicikliről a fiam lába.
Eddig nem érdekelte a bicikli,kisebb korában vettünk neki mi a korának megfelelőt,de annyira félénk volt hogy nem mert két keréken menni. Most ez a bicikli annyira tetszik neki hogy elhatározta megtanul két keréken menni. Szerintetek így hogy nem ér le a fiam lába,így is menni fog neki? Nagyon pici hiányozna hogy le tudja tenni a lábát mikor felül az ülésre.
Ha csak azt nézem, hogy nekem sem ér le a lábam, mégis tudok biciklizni...
Alapvetően nem gond, de nyilván könnyebb lenne neki egy kisebb kerékpárral.
Nem értem. Nem azzal van a gond, hogy nem képes megtanulni biciklizni, hanem, hogy nem az ő méretének való biciklije van, nem?
Segítsetek neki, majd ráérez, a biciklin amúgy sem a földön kell, hogy legyen a lába.
5, értő olvasás: nem a pedált nem éri el, hanem a földre nem ér le a lába, amikor a biciklin ül 🙈
Sose volt olyan biciklim, amin leért volna a lábam, mikor ültem. Ilyen biciklin tanultam meg kerékpározni is, mivel régen nem volt akkora választék gyerekbringából se, én pedig kicsi voltam.
6os, megértettem, de te jól láthatóan képtelen vagy értelmezni egy analógiát. De ne halj meg hülyén, elmagyarázom. Lehet úgy vezetni, hogy alig éri el a pedált, csak nem biztonságos, mert ha elé lép egy gyalogos, nem tud normálisan beletaposni a fékbe.
Ugyanez itt is. Megtanulhat biciklizni, menni is tud vele, de veszélyhelyzetben, mondjuk ha egy autó bekanyarodik elé, akkor nem csak leteszi a lábát és megáll, hanem mondjuk behúzza a kéziféket és fejreáll, esetleg rosszabb esetben beesik a kocsi alá.
Magyarán: le lehet pontozni, attól még veszélyes.
7, magyarán hülye vagy. Mert ki az a hülye, aki biciklin lábbal fékez? Leszállni az ember pedig le tud egy pillanat alatt anélkül is, hogy leérjen a lába. Tudnád, ha 160 alatti lennél (vagy az iq-d lenne 90 felett).
Ez újdonság számodra? A pedált kell teli talppal elérnie abiztonsághoz, nem a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!