Nem fog megtanulni biciklizni?
Férjem kamasz korában tanult meg biciklizni, nem is tudom, hogy miért nem tanították meg apósomék még időben.
Valószínű, nem kérte a párom, a szülei pedig nem erőltették.
Amikor először elmentünk közösen biciklizni olyan oltári nagy baromságokat csinált, hogy én szabályosan megijedtem. Utólag bevallotta, hogy nem túl jó az egyensúlyérzéke, ezért billeg kissé a biciklivel.:)
Na, mikor ezt meghallottam, kijelentettem, hogy a gyereket csak én vihetem a biciklivel, ő soha, mert el fognak esni.
Azt mondja a férjem, hogy soha nem csúfolták azért, mert nem tud biciklizni, senki nem is foglakozott vele. Igaz, belvárosi gyerek volt, nem grundozott mint én a lakótelepen a többiekkel. Mi nagy bringások voltunk annak idején.
Nálatok attól is függ, hogy merre laktok, kimarad e emiatt a fiad a közös játékból a téren, vagy utcában. Na meg, hogy a mozgása nem szembetűnően más e mint a többieké, mert akkor sajnos így is úgy is hátrányban lesz a többiekkel szemben.
Szerintem ezen most ne aggódj, és ne is erőltessétek nagyon ezt a biciklizés dolgot, ne legyen a kisfiadban folyamatosan kudarc élmény. Keressetek valami mást, pl. görkori, roller. Azok talán mennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!