Képes vagyok megtanulni biciklizni?
Persze hogy képes vagy!
Érjen le a lábad, és úgy gurulj, lökd magad! Aztán egyre többet, míg nem kell a lábaddal megtámasztanod magad.
A nagy forgalomban bicajozni nehéz. Balra kanyarnál én általában leszállok, és áttolom, mert sok gépkocsis türelmetlen, és kihajtana téged a forgalomba.
Bicajozni nagyon jó kül. Visszafogott tempóban zsírt is égethetsz, erőltetettben meg kardio edzésnek is jó.
Meg olcsó, és panorámakilátás van nem úgy, mint a kocsiból! :D
Kifelejtettem:
Egy délután alatt meg tudod tanulni. Szerintem 2-3 óra alatt menni fog, és ráérzel. Csak ne forgalmas helyen akard! :D
OFF
11:07
Edzéselméletbe nem menjünk bele, mert pont úgy nem igaz, ahogy írtad...
ON
Meg lehet tanulni. Nekem úgy 13 éves koromtól nem volt bringám, tehát 20 évesen szinte újra tanultam... Azóta álltam már párszor dobogón is.
Szívesen megtanítanálak élőben, minszoknyában természetesen...
Az előttem szólókat kiegészítve: amikor gurulsz a bringával és kezdenél valamerre dőlni akkor abba az irányba fordítsd a kormányt, ennyi mindössze a titka a többire már ráérzel... Sok sikert!
Nézd?! Itt is érdemes még mazsolázni a válaszokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__kerekparozas__25..
Na nem az én, hanem inkább "ZOLI" válasza miatt! :)
A camping bringa jó ötlet!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!