Tényleg én tehetek erről?
Sajnos 31 évesen még mindig a szüleimmel élek. Az mellett van egy iskolába készülő gyermekem. A történet az alábbi.
Megismerkedtem egy férfivel, aki 10 évvel idősebb nálam, és van neki egy nagy lánya. Eddig nincs is semmi gond probléma, velük megértjük egymást.
De szüleim nem fogadjak el az új páromat. Olyan szinten, hogy ebből hatalmas nagy veszekedések lettek. Volt olyan, ahol a kisgyerekem is fültanúja volt.
Kb.6hete tört ki a balhé. Onnantól a gyerekem elkezded dadogni. Először csak finoman, aztán egyre jobban, már most ott tartunk hogy inkább mutogat, csak ne kelljen megszólalni. Az eddig cserfes kisfiú. Anyám szerint erről is én tehetek, mert ha elhagynám a férfit megszűnne a probléma. De mivel én kitartok mellette, és ugye ez otthon vitat szül ezért nincs béke otthon. A férfivel egyenlőre nem tudok össze költözni, mert idény munkába dolgozik, szeptembere jön haza. Albérlet meg megint az én fizetésemmel egyedül nem tudom fenntartani. De nem is ez a lényeg. Tényleg én tehetek a kisfiam dadogásról?
Nem
A szüleid és a te viselkedésed miatt
Nem az egyedüli a felelősséged
5!
Igazad van. Maradjon anyucival. Éljenek a nyakán amíg a gyerek 18 nem lesz, a kérdezőnek meg észébe ne jusson meg véletlenül se pasit keresni.
Nem akarásnak nyögés a vége. Tudod van bébiszitter, óvoda, iskola, szomszéd, barát, millió megoldás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!