Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg én tehetek erről?

Tényleg én tehetek erről?

Figyelt kérdés

Sajnos 31 évesen még mindig a szüleimmel élek. Az mellett van egy iskolába készülő gyermekem. A történet az alábbi.

Megismerkedtem egy férfivel, aki 10 évvel idősebb nálam, és van neki egy nagy lánya. Eddig nincs is semmi gond probléma, velük megértjük egymást.

De szüleim nem fogadjak el az új páromat. Olyan szinten, hogy ebből hatalmas nagy veszekedések lettek. Volt olyan, ahol a kisgyerekem is fültanúja volt.

Kb.6hete tört ki a balhé. Onnantól a gyerekem elkezded dadogni. Először csak finoman, aztán egyre jobban, már most ott tartunk hogy inkább mutogat, csak ne kelljen megszólalni. Az eddig cserfes kisfiú. Anyám szerint erről is én tehetek, mert ha elhagynám a férfit megszűnne a probléma. De mivel én kitartok mellette, és ugye ez otthon vitat szül ezért nincs béke otthon. A férfivel egyenlőre nem tudok össze költözni, mert idény munkába dolgozik, szeptembere jön haza. Albérlet meg megint az én fizetésemmel egyedül nem tudom fenntartani. De nem is ez a lényeg. Tényleg én tehetek a kisfiam dadogásról?

2020. júl. 5. 06:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Annyiban tehetsz erről, hogy eltűröd a szüleid viselkedését.
2020. júl. 5. 06:53
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Írtál már ki kérdést erről és akkor is meg lett mondva, hogy anyadektol kell elköltöznöd. Ha kevés a fizetésed, vállalj másodállást.
2020. júl. 5. 07:23
 3/19 anonymousreview60 ***** válasza:
89%
A gyerek a feszültségek miatt dadog. Amíg az fennáll, ez így marad. Ha meghunyászkodsz, és lemondasz a férfiról, akkor boldogtalan leszel, és annak is lennének hátrányai a gyerek felé.
2020. júl. 5. 07:24
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem

A szüleid és a te viselkedésed miatt

Nem az egyedüli a felelősséged

2020. júl. 5. 08:28
 5/19 anonim ***** válasza:
63%
Másodállást is vállalna akkor hova tegye a gyereket? Olyan könnyű okoskodni itt egyeseknek...
2020. júl. 5. 08:39
 6/19 anonim ***** válasza:
67%

5!

Igazad van. Maradjon anyucival. Éljenek a nyakán amíg a gyerek 18 nem lesz, a kérdezőnek meg észébe ne jusson meg véletlenül se pasit keresni.

Nem akarásnak nyögés a vége. Tudod van bébiszitter, óvoda, iskola, szomszéd, barát, millió megoldás.

2020. júl. 5. 08:41
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
A vita valtotta ki, amiben ket fel volt.
2020. júl. 5. 08:59
 8/19 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom, hogy albérletben társbérlőként mennyire tolerálják a kisgyerekeseket, de esetleg még ebben lehet gondolkodni. Igaz, nem egyedül laktok, de akkor sem szólnak bele a szüleid, hogy éld az életed.
2020. júl. 5. 11:09
 9/19 anonim ***** válasza:
71%
A gyerek a szüleid miatt dadog.
2020. júl. 5. 14:08
 10/19 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos vittátok miatt dadoghat mert ideges feszült.old meg a problémádat szüleidel.
2020. júl. 5. 15:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!