3 évest kivel és hova engeditek el?
Figyelt kérdés
Én egyenlőre csak a nagyszülőkhöz engedem el, van hogy elviszik egy napra a kisfiamat magukhoz. Ott a lakhely melletti játszótérre elmehetnek de strandra nem. Ülés nélkül sehova sem mehetnek. Tesóm már vigyázott rá 1-2 órát de programra még nem engedtem el velük pedig hívták - hasonló korúak ott is a gyerekek. 3 évesen elengednetek pl kalandparkba, kiállításra, stb.2020. júl. 4. 23:09
11/15 anonim válasza:
Egy nagymamája van, nála alhat. Ott játszóterezhetnek. Babysitternél is aludt párszor.
12/15 anonim válasza:
Ismerek olyan gyereket akit 3 évesen simán el lehet vinnie bárkinek akiben bízik a szülő. A sógoromék fiát mi is vittük, már 2,5 évesen is. A húgom kislányát még kisebben. A fiamat még nem mertem odaadni senkinek, nem egyszerű eset. Persze anyukám húgom többször is vigyáztak már rá, de egyelőre ennyi.
13/15 anonim válasza:
Bárkivel, akit jól ismerek és akiben megbízom és oda viszi, ahova akarja.
14/15 anonim válasza:
6/7/8#
Az én szüleim ezerszer aggódósabbak, mint én..
Simán jobban figyelnek mindenre még nálam is.
2 évesem van
Mindenhova vihetik akikben megbízom..
Aludni viszont egyelőre anyukáméknál..
15/15 anonim válasza:
3 és fél éves a kislányom. Nem aludt még soha nagyszülőknél. Én elengedném szívesen, meg programokra is de nagyon megbízhatatlanok, és nem is érdekli őket az unokájuk.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!