3 évest kivel és hova engeditek el?
Kalandpark, kiállítás nem való egy 3 évesnek. Az én lányom 3 évesen már néhány napot aludt a keresztanyjanal, aki az egyik legjobb barátnőm, és nincs saját gyermeke sajnos. Imádott ott lenni és sose akart hazajonni, mikor mentem érte.
Elvitte állatkertbe, ligetbe, játszótérre, és otthon játszott vele sokat.
A lányomnak volt olyan osztálytarsa, aki még masodikos korában sem aludt soha meg a nagyszuloknel sem.
Szerintem látni lehet, hol es kivel érzi magát jól a kicsi.
Három évesen már simán mehet bárhova, akiben megbízol, nem jó neki a féltés. Meg neked is hozzá kell szoknod, hogy nem lesz mindig melletted.
Az enyém 2-3 évesen egy hetet volt már a mamájánál, sokszor volt a tesóimnál. Másnál nem is volt, a barátimmal találkoztunk közösen, de annyi.
Nagyszulokkel volt strandon, 1 hetet a balatonon. De tobbszor volt veluk hetvegeket pl hotelben..
Aktiv, allandoan utazo wellnesezo nagyszulei vannak. Ahova csak lehet viszik ot. Megbizok bennuk, a fiam meg imadja oket.
6*Nagyszulokkel volt strandon, 1 hetet a balatonon.
Ilyen nálunk is volt, a legnagyobbal, annyira figyeltek rá, hogy a mólóról egyedül szedte össze nev.apám a lányomat. Azt hittem neki megyek mindkettőjüknek. Még aznap mentem is érte.
Olyan leszel, mint a sógornőm, a 11 éves kislányt meghívtuk magunkhoz nyaralni, először igen, aztán inkább jön vele, hogy lássa, hogy bírja, aztán á inkább nem, mert messze van. Most 12 éves a kislány, és az egy hetes tábortól pánik van, sose aludt még nagyszülőknél meg sehol egyedül...
Szerintem ez már túlzás.
Akiben annyira megbízol, hogy ott mered hagyni a gyereket, az nyugodtan vihetné programokra is. Semmi baja nem lesz tőle, de persze korának megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!