Hogy tudnék segíteni a kislányomnak?

1 voltam. En se gondolom, hogy baj lenne a gyerekkel, de azért vsz tényleg introvertált és jó lenne lazítani picit.
Az én gyerekem 1,5 éves, ő olyan szinten extrovertàlt, hogy ha làt egy gyerektársaságot, rögtön elmegy velük kb bárhovà.
Letehetetlen baba volt, sokat foglalkoztam vele, sose volt nyüzsgés meg rokonok ilyesmi, de ahogy elkezdett mászni, egyszerűen kiderült, hogy nagy szociàlis igényű, és annak ellenére elkezdtem nagyobb társasági èletet èlni, hogy én elég introvertált vagyok.
Ez se jelent állandó nyüzsgést, de vhogy már kialakult hogy sok mindenkit ismerünk.
2 séta van, egyik biztos játszós, az utcán is vki mindig megszólít. A kutyasétás társaságban is vannak gyerekek.
Ez nem divatból van, látom, hogy neki ez az igénye.
Amúgy meg kis nyugodt kertvárosban, csendben élünk.
Én nagyon sok előnyét látom a nyitottságának, és azt gondolom, a zárkózott gyereket is jó társaságba vinni, csak nem kell görcsölni azon, hogy barátkozzon.
Ezért javasoltam a strukturàlt programokat, mert ott nem is ütközik ki, Te se frusztràlódsz, együtt vagytok és mégis másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!