Boldogabb lettél második gyerekkel,mint mikor csak egy volt?
Boldog voltam egy gyerekkel is, de szerintem igen, boldogabb lettem kettővel. Talán nem is ez a jó kifejezés, hanem hogy teljesebbnek éreztem a családot.
Ugyanaz az apa, én 30 éves voltam a második baba születésekor, a kislányom 3,5. Boldog házasságban éltünk akkor is, most is, kellemesen stabil anyagi helyzetben, épp saját házat kerestünk, pár hónap múlva meg is találtuk.
Miért lettem boldogabb, nem tudom. Boldog voltam, hogy vállaltuk a kicsit is, a lányunk nagyon örült a tesónak, cukik voltak együtt, egyszerűen csak jó volt nézni őket, úgy éreztem, hogy mostez így tökéletes.
Igen egyértelműen boldogabb. Így teljes a család.
33 voltam a 2.nál, a lányom 8.
Apa ugyanaz.
Igen, boldogabb. Ahogy egyre többen ültünk az asztalnál, és többfelé kellett figyelni, hogy ki melyik palacsintát szereti, vagy a combját vagy a mellét a csirkének, hogy lássam, ahogy örömmel tömik a fejüket, egyre szebb volt az élet. Az is, amikor láttam, hogy az egyik odaadja a másiknak a játékot, hogy na jó, legyen a tied. Vagy odajött valamelyik vagy odagyűltek, amikor áztam a kádban, hogy beszélgessünk.
Kár, hogy csak négyen lehettek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!