Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Három napig 38 fok körüli...

Három napig 38 fok körüli láza volt, most csetlik botlik?

Figyelt kérdés
Péntek hajnalban belázasodott a 14 hónapos kisfiam nappal nem volt láza, csak estére, vasárnap már nem volt baja. Semmi egyéb tünete nem volt, nem köhög, nem folyik az orra, füle is rendben. Jó kedvű volt a láz ellenére, csak nem volt olyan jó étvágya mint általában és sokat szopizott. Jön a szemfoga is és fáj neki. Még pénteken felhívtam a doktornőt, aki azt tanácsolta mivel nincs más tünet várjunk vele a hétvégén, ha nem megy le a láza hétfőig jelentkezzek. Vasárnap már nem volt láza, viszont ma észrevettem hogy sokszor elesik, belendül és óriásit tanyázik. Nem volt rá eddig jellemző, még a játékaiban is ritkán bukott el.🙄 Tapasztalt valaki hasonlót, láz után egyensúly zavart?

2020. jún. 8. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Nekem felnőttként is így szokott lenni. Hiába nem vagyok már lázas de olyan semmilyen vagyok még vagy 2-3 napig. A 38 fokos láz azért jól leszívja az életerődet. Én is észreveszem magamon utána, hogy dezorientált vagyok, lassú stb. Pótoljatok neki sok folyadékot és szerintem pár nap múlva teljesen rendben lesz.
2020. jún. 8. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Lányomnàl nem tapasztaltam ilyet.Egy telefont megér hogy orvos nyugtasson meg.Szerintem.
2020. jún. 8. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
Én biztosan elvinném orvoshoz de azon nyomban, az agytumorok járnak ilyen tünetekkel. Nyilván erre kevés az esély de jobb félni mint megijedni.
2020. jún. 8. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Fülgyulladás is lehet
2020. jún. 8. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Agyhártya gyulladás is lehet. Ezzel tuti, hogy orvoshoz mennék azonnal. Pedig nem vagyok egy paramami.
2020. jún. 8. 22:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap délután már szépen járt, este már a nővérével szaladgált. Az lehetett amit az első válaszoló írt, legyengült a láztól.
2020. jún. 9. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!