Három napig 38 fok körüli láza volt, most csetlik botlik?
Figyelt kérdés
Péntek hajnalban belázasodott a 14 hónapos kisfiam nappal nem volt láza, csak estére, vasárnap már nem volt baja. Semmi egyéb tünete nem volt, nem köhög, nem folyik az orra, füle is rendben. Jó kedvű volt a láz ellenére, csak nem volt olyan jó étvágya mint általában és sokat szopizott. Jön a szemfoga is és fáj neki. Még pénteken felhívtam a doktornőt, aki azt tanácsolta mivel nincs más tünet várjunk vele a hétvégén, ha nem megy le a láza hétfőig jelentkezzek. Vasárnap már nem volt láza, viszont ma észrevettem hogy sokszor elesik, belendül és óriásit tanyázik. Nem volt rá eddig jellemző, még a játékaiban is ritkán bukott el.🙄 Tapasztalt valaki hasonlót, láz után egyensúly zavart?2020. jún. 8. 11:46
1/6 anonim válasza:
Nekem felnőttként is így szokott lenni. Hiába nem vagyok már lázas de olyan semmilyen vagyok még vagy 2-3 napig. A 38 fokos láz azért jól leszívja az életerődet. Én is észreveszem magamon utána, hogy dezorientált vagyok, lassú stb. Pótoljatok neki sok folyadékot és szerintem pár nap múlva teljesen rendben lesz.
2/6 anonim válasza:
Lányomnàl nem tapasztaltam ilyet.Egy telefont megér hogy orvos nyugtasson meg.Szerintem.
3/6 anonim válasza:
Én biztosan elvinném orvoshoz de azon nyomban, az agytumorok járnak ilyen tünetekkel. Nyilván erre kevés az esély de jobb félni mint megijedni.
5/6 anonim válasza:
Agyhártya gyulladás is lehet. Ezzel tuti, hogy orvoshoz mennék azonnal. Pedig nem vagyok egy paramami.
6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap délután már szépen járt, este már a nővérével szaladgált. Az lehetett amit az első válaszoló írt, legyengült a láztól.
2020. jún. 9. 10:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!