Van valamilyen világítás alvás közben 2 év körüli gyermekednél vagy teljes sötétségben alszik?
Figyelt kérdés
#alvás #Éjjelifény
2020. máj. 27. 03:05
11/17 anonim válasza:
Van kis éjjeli lámpája. Azért döntöttünk így, mert én mentem át hozzá szoptatni éjszaka és így megtaláltam a kis sajtkukacot az ágyában. Most pedig érkezik a kistesó az ő szobájába, így ugyanennél az oknál fogva meghagytuk a kislámpát.
12/17 Csomor Viki válasza:
Nagyobbik lányom sötétben aludt mindig. Kisebbik só lámpa mellett alszik. Hülyeség hogy szoktatás kérdése. Mindig sötétben aludt, csak mióta új lakásba költöztünk azóta igényli a fényt, és ha így tud nyugodtan aludni akkor megteszem amit kér pedig már 11 éves.
13/17 anonim válasza:
ismerosom (ma 40+) ugy lett szoktatva hogy koromsotetben es semmi zajban aludt egesz kicsi koratol. azota se tud sehogy mashogy aludni, ami eleg kellemetlen volt mikor egyetem alatt tobbedmagaval lakott egy alberletben.
14/17 anonim válasza:
Egy kis érdekességet találtam. A 3. pontban:
15/17 kriszpo válasza:
Van egy kis éjjeli fény (lámpa), alacsony fényerejű, fogyasztású, amíg el nem alszik. De nem minden esetben van rá szükség.
16/17 anonim válasza:
Világítsál neki, hátha jobban látja az álmait.
17/17 kriszpo válasza:
#16: Ahogy írtam: Addig világít, amíg el nem alszik és nem minden esetben használjuk. Az első gyermekünknél is bevált.
Elsősorban a gyermek megnyugtatására, a félelem eloszlatására használjuk.
Ettől függetlenül, amikor elálmosodik és lekapcsoljuk az éjjeli fényt a melatonin ugyanúgy termelődik majd.
Javasolnék egy kis gyermekpszichológiát Önnek a sok megtévesztő weboldal és konzervatív gondolkodás mellé, bár hozzászólását elnézve, nem vagyok biztos benne, hogy értené...
Témát lezártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!