Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valamilyen világítás...

Van valamilyen világítás alvás közben 2 év körüli gyermekednél vagy teljes sötétségben alszik?

Figyelt kérdés

#alvás #Éjjelifény
2020. máj. 27. 03:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Van kis éjjeli lámpája. Azért döntöttünk így, mert én mentem át hozzá szoptatni éjszaka és így megtaláltam a kis sajtkukacot az ágyában. Most pedig érkezik a kistesó az ő szobájába, így ugyanennél az oknál fogva meghagytuk a kislámpát.
2020. máj. 27. 23:38
 12/17 Csomor Viki válasza:
100%
Nagyobbik lányom sötétben aludt mindig. Kisebbik só lámpa mellett alszik. Hülyeség hogy szoktatás kérdése. Mindig sötétben aludt, csak mióta új lakásba költöztünk azóta igényli a fényt, és ha így tud nyugodtan aludni akkor megteszem amit kér pedig már 11 éves.
2020. máj. 28. 09:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
ismerosom (ma 40+) ugy lett szoktatva hogy koromsotetben es semmi zajban aludt egesz kicsi koratol. azota se tud sehogy mashogy aludni, ami eleg kellemetlen volt mikor egyetem alatt tobbedmagaval lakott egy alberletben.
2020. máj. 28. 11:11
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

Egy kis érdekességet találtam. A 3. pontban:

[link]

2020. máj. 30. 16:45
 15/17 kriszpo ***** válasza:
100%
Van egy kis éjjeli fény (lámpa), alacsony fényerejű, fogyasztású, amíg el nem alszik. De nem minden esetben van rá szükség.
2020. jún. 4. 12:47
 16/17 anonim válasza:
5%
Világítsál neki, hátha jobban látja az álmait.
2020. jún. 5. 15:00
 17/17 kriszpo ***** válasza:
100%

#16: Ahogy írtam: Addig világít, amíg el nem alszik és nem minden esetben használjuk. Az első gyermekünknél is bevált.

Elsősorban a gyermek megnyugtatására, a félelem eloszlatására használjuk.

Ettől függetlenül, amikor elálmosodik és lekapcsoljuk az éjjeli fényt a melatonin ugyanúgy termelődik majd.

Javasolnék egy kis gyermekpszichológiát Önnek a sok megtévesztő weboldal és konzervatív gondolkodás mellé, bár hozzászólását elnézve, nem vagyok biztos benne, hogy értené...

Témát lezártam.

2020. jún. 6. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!