Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen éjszakai világítást...

Milyen éjszakai világítást találjak ki?

Figyelt kérdés

Milyen kis éjjeli fényt rakhatnék a fiam szobájába,hogy ne féljen ha felkel és sötét van?

Amit konnektorba kell dugni,nem jó,mert a szekrény mögött vannak csak a konnektorok.

Van valami ötletetek?

2010. szept. 21. 09:43
 1/9 poci-maci ***** válasza:

[link]

[link]

ezt a kettőt találtam ami árban is megfelelő szerintem!

2010. szept. 21. 09:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Ilyenünk van(simbás),de ha egész éjjel menne,akkor minden nap új elemet rakhatnék bele.Nem?
2010. szept. 21. 09:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia!Igen kifogy az elem sajna,de ha a férjed picit ügyeskedi,megoldható adapterrel is,igy nem kell elemet venni.Amúgy nekünk a 2.változat van,de hamar kiéget a kis égő,azóta sem találtam bele valót:-(
2010. szept. 21. 10:17
 4/9 anonim ***** válasza:

A Lidl-ben vettünk 1500 ft-ért hasonlót. Vagy folyamatosan váltja a színt vagy beállíthatod 1 színre,automata ki-be kapcsoló is van rajta..Mi nagyon szeretjük.Szupermarketekben nézz szét,ott vszínű olcsóbb.

[link]

2010. szept. 21. 10:38
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

a fiamnak ilyen van.

2010. szept. 21. 10:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi sólámpát használunk
2010. szept. 21. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy hosszabítóval a szekrény mögül megoldódna a probléma ! Mi is így csináltuk meg! Apuka biztos megtudja oldani!
2010. szept. 21. 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is sólámpa van persze egy kicsit el kell dugni mert elég világos van tőle.De egész kicsit is lehet kapni belőle.
2010. szept. 21. 11:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi is sólámpát használunk.
2010. szept. 21. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!