Hány mili anyatejet szopik, vagy tápszert eszik 6 hós babád? És ezzel hány órára telik el a pocija?
Azért érdekel, mert az én 6 hós fiam még mindig 3 óránként kér cicit, még éjszaka is. Ezen meg mindenki szörnyülködik, hogy már 4 óránként kéne ennie.
Ma lemértem, és 100 milinél többet nem szopik a cicimből, pedig van benne még bőven. Kipróbáltam ma azt is, hogy szopi után adtam neki a fagyasztóból, hátha lusta kiszopni a ciciből, de alig evett többet.
Hozzátáplálunk már egy hónapja, és akkor is három óránkét éhes, ha két szopi között adok neki gyümölcslpépet, főzeléket.
Lehet, hogy ennyire megszokta ezt a három órás szakaszt?
Utolsó vagyok, még azt leírom, hogy mennyit eszik.
Reggel kb 140ml tápszer (most kap majd újat, mert ezt eszi pár hetes korától és lehet már nem ízlik neki, vagy nem tudom, de szerintem azért többet kellene ennie.)
Tízórai gyümölcs kb 150g, többnyire tejpéppel keverem, mert magában nem jön be neki a gyümi.
Ebéd 200g főzelék, amit én szoktam csinálni, mert a boltit nem eszi meg
Uzsi 120ml tápszer
Fürdés előtt 4-5 kanálból tejpép és fürdés után 140ml tápszer
Egyébként tápszerből a kislányom sem eszik sokat egyszerre.
6 hónapos tápszeres kisfiú. 3 hónapja tápszeres. Kezdetektől 3 óránként eszik, nagyon ritka az amikor úgy gondolja, hogy inkább 4 óra múlva kér enni. 150-180 gramm tápszert eszik. Mostanában inkább 180 gr.
Hozzátáplálok, tízóraira gyümölcsöt kap, van, hogy 1 üveggel eszik, akkor nem kér tápszert, ha csak fél üveggel eszik, akkor majdnem 150 gramm tápszert bevág még utánna:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!