3 hónaposan egyik tápszert sem, anyatejet sem fogadja el, ilyenkor mit szoktak ajánlani?
A fiamnál ez 4 hónaposan kezdődött. :( Cserélj cumisüvegen cumit, próbálhatod kanálból, pohárból etetni, ízesített (pl. banános) tápszert, babaszékbe "ültetve", más személyek (tőlük hátha elfogadja), hidegen v. melegen.
+ elkezdeném 1 hónap múlva a hozzátáplálást.
Mióta nem fogadja el az anyatejet?
Az én kisfiam is csinálta kb ennyi idősen. De csak pár napig tartott. Valamiért nem izlett neki a tejem, de mondjuk ő a tápszert elfogadta addig. Akkor kezdtem fogamzásgátlót szedni ( azt a fajtát amit szoptatás mellett lehet szedni, nem jut eszembe a neve), szerintem az zavarhatott be. Aztán abba is hagytam a szedését, mert véreztem tőle. Utána többet nem volt ilyen gond.
Szóval Veled nincs valami hasonló szitu? Nem lehet, hogy meg fog jönni?
A tápszer meg lehet, hogy azért nem izlik a babádnak, mert az keserűbb mint az anyatej.
21:58-as: Milyen tünetei voltak a húgyúti fertőzésnek? Én is viszem majd orvoshoz, de a héten szabin volt.
22:11-es: Éjszaka alszik. 21-8-ig
Már váltottam tápszert, cumisüveget is többet próbáltam már.
22:22-es Nem látok zájpenész sehol, megnéztem.
Nem a tápszerrel van a baja, hanem étvágytalan. Tutira fogzik.
A húgyúti fertőzésnek babakorban a legkevésbé specifikusak a tünetei (15 hónap alatt 6-szor volt a lányomnak), de ahogy közelít a fertőzés a veséhez, egyre inkább megjelenik a láz. Ezt nem kéne megvárni, mert a vese hegesen gyógyul, a gyulladt rész nem működik többé.
De az étvágytalanságnek ezer oka lehet, nálatok valszleg a fogzás. Ha mégis húgyúti lenne, a pisiből azonnal kiderül. Vidd le holnap tanácsadásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!