Ujjszülöttnek hány hetes koráig kell éjjelente világítást hagyni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 13:57
1/13 anonim válasza:
Minek kellene világítást hagyni? Ilyet még nem hallottam.
A hasadban sincs fény, akkor minek kellene a szobában azt hagyni?
3/13 anonim válasza:
Mi nem hagyunk neki világítást, csak ha éjszaka pelenkázunk, akkor gyenge fényt.
4/13 anonim válasza:
nem kell, különben honnan tudná, hogy éjjel sötét van, aludni kell? Sosem világítottam nekik, max. kis éjjelifényt hagyhatsz
5/13 anonim válasza:
Hát ilyet még nem is hallottam! :) Miért kéne neki fény éjszaka?
6/13 anonim válasza:
Nálunk egyiknek se volt. Ha kelt éjjel, az ajtót résnyire nyitva hagytam a szoptatáshoz, ennyi. Sötétben aludtak.
7/13 anonim válasza:
Az később van amikor elkezd félni a sötétben, de akkor is csak egy kis éjszakai fény.
9/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell világítást hagyni a babáknak éjszakára, egyes kutatások szerint még káros is!
"Egyre több tanulmány kapcsolja össze egyes daganatos megbetegedések előfordulását az embert éjszaka érő fénnyel. Főként a kék színű fény, akár a csukott szemhéjon áthatolva is, gátolja az ún. melatonin hormon termelődését."
10/13 anonim válasza:
én sosem hagytam. félnék, hogy később nem tud sötétben aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!