Ujjszülöttnek hány hetes koráig kell éjjelente világítást hagyni?
Sehány :)
Igazából arra jöttem rá, hogy ha szoptatás közben felkapcsolom a villanyt (éjszakai, kevés fénnyel), nehezebben alszik vissza a baba. Szóval, ebből talán le tudod vonni a következtetést :)
Biztos le leszek pontozva, de az én 9 hónapos fiamra még mindig bekapcsolom az éjjeli fényt. Éjszaka ha felriad és nem lát meg (egy szobában vagyunk), akkor iszonyatos sírásban tör ki, de így van egy kis félhomály, látja, hogy ott vagyok, és nyugodtan alszik is vissza. Próbáltuk a fény nélkül pár hétig, nem is aludtunk, utána visszakapcsoltuk, és azóta megint alszik reggelig ébredés nélkül.
Ja, annyit még, hogy én sem tudok teljes sötétben aludni, egy pici fénynek lenni kell a szobában (nekem elég, ha a redőny nincs teljesen lehúzva, csak "lyukacsora", és beszűrődik az utcáról a fény).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!