Van valamilyen világítás alvás közben 2 év körüli gyermekednél vagy teljes sötétségben alszik?
Figyelt kérdés
#alvás #Éjjelifény
2020. máj. 27. 03:05
1/17 anonim válasza:
Egy szobában alszunk, már születés előtt is vörös fény volt éjjel, mai napig is. Elég sötét, hogy ne zavarjon, viszont mindent látni a szobában.
2/17 anonim válasza:
Mar nagyobbak a gyerekeim de mind a ketten sotetben aludtak pici koruktol kezdve.
3/17 anonim válasza:
Már nekem is nagyobbak, de mindkettő sötétben aludt.
4/17 anonim válasza:
Ha a kezdetek óta sötétben alszik, akkor azt szokja meg. Ha volt valamilyen világítás, akkor nehéz egy kisgyereket átszoktatni, mert valószínüleg félni fog.
5/17 anonim válasza:
Talán az első 6 hétben aludtunk sólámpa fénye mellett, de az is miattam volt csak. Még délben is besötételek a szobában. Neki ez már egyenlő az alvásidővel, is.
7/17 anonim válasza:
Én sem tudok teljes sötétségben aludni, így sajnos rászokattam a gyermekeimet is, hogy ne koromsötétben aludjanak. Világítás nincs, de a redőnyt nem engedem le teljesen és az utcáról szűrődik be fény. 2 és 7 évesek
8/17 anonim válasza:
Nincs lámpafény, semmilyen. Sötétítő függönyünk van, az nem csinál vaksötétet.
10/17 anonim válasza:
Pici kora óta sötétben aluszik, 1 éves koráig velünk egy szobában, azóta egyedül, reggel mikor felkel már elég világos van, hogy lásson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!