Babaszobába ilyen világitás?
Arra gondoltam, hogy a kiságy és a pelenkázó közé egy ilyen falra szerelhető lámpát teszek. Nektek van ilyen? Mekkora fénye van? Ezt azért szeretném, ha esetleg éjjel pelenkázni kéne, vagy valami van, akkor csak ezt a villanyt kapcsolom fel és nem a nagyot. Praktikus?
Nekünk egy kis gömb alakú, érintésre kapcsolódó narancssárga lámpánk van (3 fokozatú). Ez tökéletes pelenkázáshoz, mert tompa fénye van, nem világítja ki éjszaka a szemünket, viszont elég fénye van ahhoz, hogy tudjak pelusozni.
Szerintem a linkelt lámpa is jó megoldás.
nekünk pont olyan van, amit linkeltél. és imádom.
egy piros 25W-os izzó van benne, épp látni mellette.
3 éves a lányom, de az új ágyánál is ez van. nagyon szeretjük.
Möbelixben vettük, ott több ilyen érintésre kapcsolódó narancssárga lámpa is volt. Volt álló, háromszög alakú is.
Ehhez hasonló az alakja, színe is, csak ez sólámpa (nem találtam olyan képet, ami nekünk van):
Viszont a sólámpa is jó megoldás, mert nincs erős fénye, és egészséges is.
Ez nagyon édes! Én az előszobában, vagy a konyhában kapcsoltam egyébként csak fényt, az elég volt, ami onnan beszűrődött. Most egy 5W-os izzós ufó lámpája van, bár azzal éjjel pelenkázni nem lenne könnyű, hogy a kakit maradék nélkül letöröljem. :) De már nem is aktuális. Elalvás előtt nézi egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!