Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek baba mellett van...

Akinek baba mellett van cicája, hogyan oldja meg, hogy a cica ne tudjon bemenni a babaszobába?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, h az ajtófélfára rögzítek ajtórácsot, ez jó megoldás lehet?
2010. jún. 18. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
fakeretre szunyoghálót
2010. jún. 18. 17:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Arra fel tud mászni és ki tudja szakítani nem?
2010. jún. 18. 17:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi 1 szobás lakásban lakunk, a cica is velünk van. A baba ágyába nem megy.
2010. jún. 18. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Én nehéz szívvel, de elajándékoztam a cicáimat :(
2010. jún. 18. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk eszünkben sem volt elajándékozni a 8 éves egészséges szobacicát.

Csecsemőkorban nagyon figyeltünk, de nem zártuk ki, lehetőségünk sem lett volna rá.

Kisfiam 1,5 éves és a legjobb pajtása a cicánk.

Imádja, odavan érte.

A cica mentalitásától is függ, a mi cicánk nagyon jámbor fajta, sosem bántja a fiúnkat és sosem jutott eszében ráfeküdni vagy befeküdni a babaágyba.

Mostmár mellé engedem, hogy feküdjön, mert tudom, hogy nem volt és nem lehet baj, hisz velünk alszik a kisfiam és a cica is fel szokott jönni az ágyra.

Te tudod, hogy milyen a cicád, mennyire kell óvatosnak lenned.

A mienk leteszem és délután is ottmarad cica. Bújós, hízelgős, heréltke.

2010. jún. 18. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Létezik szunyogháló fém szövésből is. Eredetileg ablakokra használják, biztonsági háló is egyben. Ilyenből lehet ajtót készíteni.

Egy tiszta és egészséges szobacicát amúgy felesleges elkülöníteni. Mikor pici a baba, figyelni kell, hogy ne feküdjön az ágyába, holmijára. Nagyobb korában pedig úgyis bekússza-mássza az egész lakást a törpi, és össze fog akadni a cicával.

2010. jún. 18. 22:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Okos cica, rászólok és szótfogad! A bútorokat féltem, mert nem szereti a kaparófáját :)
2010. jún. 21. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekünk kettő cica van. Mi egyszerűen becsukjuk a babaszoba ajtaját, igaz, így a kisfiam is elég keveset van a szobájában, mert csak felügyelettel lehet ott. Éjszakára van bébiőrünk. Nálunk a légzésfigyelő kábele volt a gond, mivel az egyik cicánk nagy kábelrágó. A mobiltöltőink, házimozink, cd lejátszónk kábele már darabokban van.
2010. jún. 21. 22:01
 9/10 anonim ***** válasza:
42%
Összekötöd a cica lábait.
2010. jún. 22. 00:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is a háló jó megoldás(anyósoméknál fémháló van de meg sem próbálják kaparni ha be van csukva csak ülnek előtte és várják,hogy valaki beengedje),én nagyon szeretem az állatokat de ki kell zárni a baba szobájából,azért mégis csak ő a legfontosabb és az egészsége.Szerintem elajándékozni nem szükséges ha csak a baba nem lesz allergiás rá,viszont a higiéniára nagyon kell ügyelni. [link]
2010. jún. 22. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!