Családi mozizós délutánra ötletek?
Hát ez attól is függ, ti mennyire szeretitek a rajzfilmeket. Mi a férjemmel akkor is néztünk mikor még nem volt gyerek.
Mega agy, derült égből fasírt, gru, agymanók
Mi ekkorákkal végignéztük a Toy Storykat. Shrek, Jégvarázs 2. A film bajosabb, mert nagyon rajzfilmpártiak. és én sem szeretem a bugyuta családi filmeket, akkor már inkább egy jó rajzfilm.
Garfield film esetleg? Harry Potter első 1-2 része, ha nem ellenzitek.
mi Marvel maratont tartunk :D ha vége jönnek a DC filmek
9 éves lány a legkisebb élvezi
amúgy az összes Disney film jó dea többi nagy estés is
Harry Potter, Így neveld a sárkányod, etc
itt egy link - mi mindet láttuk az évek során :
Attól függ, ti miket szerettek / miket tartotok elviselhetőnek felnőttként :).
Amiket én javasolnék:
- '80-as, '90-es évek, 2000-es évek eleje Disney animációs felhozatala (ha van fiú is, akkor azért nem az ilyen habosbabos hercegnőset, hanem pl. az Eszeveszett birodalmat)
- komputeranimációs filmek: Nemo nyomában, Shrek, Megaagy, Zootopia, Madagaszkár, Jégkorszak, Aranyhaj, Jégvarázs, Toy Story-k, Hihetetleb család, Verdák, Cápamese, L'ecsó stb.
- '80-as évek magyar ifjúsági tévéfilmjei... szerintem nagyon cukik, és talán még élvezhető annak a korosztálynak is: Tótágas, Csere Rudi, A világ legrosszabb gyereke, Csata a hóban, A zöld torony, Tűrhető Lajos, Keménykalap és krumpliorr-sorozat, A szeleburdi család
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!