Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most tényleg ekkora baj hogy...

Most tényleg ekkora baj hogy vasalom a haját?

Figyelt kérdés

7 éves a lányom. Édesanyámnak göndör haja van, én némi kis hullámot örököltem tőle,de utálom, mert nem áll sehogy, vasalom minden nap. A lányomnak még rosszabb, se hullam,se egyenes olyan a haja mint egy igénytelen hajléktalannak,ha megmosom s megszárad. Ezért vasalni szoktam neki,hogy szép sima, egyenes legyen és ne bántsák a suliban,hogy igénytelen.

Elmondtam a barátnömnek,aki lehülyézett,mert hogy tönkre teszem a hajszerkezetét és ki fog hullani neki.

Természetesen nem minden nap vasalom,és használok neki rá mindem féle hajápolot.

Tényleg én vagyok a szar anya emiatt?

2020. ápr. 26. 16:06
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagy szar anya.. ez olyan f.aszság h mindenki állandóan szar anyázik.

De nem kéne, inkább egyenesito BalzsaM vagy hajhab. A felnőtt Hajat is tönkre teszi a vasalás, fond be és akkor nem áll össze vissza, lehet copf vagy csatt is (hajgumi is széttöri a hajat amúgy) szerintem ne vasald neki, de a te döntésed

2020. ápr. 26. 16:10
 2/35 anonim válasza:
25%
Mivel te vagy a szülő, ezért a te döntésed, hogy mit csinálsz a hajával.(persze ha a gyereknek nem tetszik, akkor nem tudsz vele mit csinálni). Úgyhogy ne hallgass másra, ha neki nem tetszik, akkor tartsa meg magának, mellesleg egy normális ember nem cikizi ezzel a másikat
2020. ápr. 26. 16:11
 3/35 anonim ***** válasza:
18%
Nem vagy szar anya, ne foglalkozz vele. Nem kell magyarázkodnod, se itt, se máshol. Nem fog tönkremenni a haja, és egyébként pedig a barátnődet rohadtul nem a gyereked haja érdekli, hanem, hogy ő lehessen az okos.
2020. ápr. 26. 16:13
 4/35 anonim ***** válasza:
90%

Nézd, nálam személy szerint az igénytelen haj ott kezdődik, hogy büdös, nincs mosva, nincs megfésülködve, tetves, stb.

Tehát attól, mert göndör a lányod haja, attól miért is igénytelen? Tudod, ha az iskolában csúfolni akarják, akkor megteszik. Ha nem a haja miatt, akkor az alakja miatt, az orra miatt, a füle miatt, a hangja miatt, akármi miatt. És akkor plasztikáztatod is majd? Sőt, nyugodj meg, ha másért nem, akkor majd miattad meg fogják szerencsétlent szólni...

A hajvasalás nagyon ártalmas a hajnak. Egy felnőtt hajának is. Ne akard már a gyereked haját most tönkretenni.

Én biztos nem tenném.

Egy göndör hajat is kordában lehet tartani.

2020. ápr. 26. 16:14
 5/35 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj,hogy se nem göndör, se nem egyenes a haja...valahol a kettő között és sehogy se áll,hiába mosom, ápolom neki, akkor se.
2020. ápr. 26. 16:16
 6/35 Miss Endzsi ***** válasza:
97%
Hajmosás után, mikor kifésülted fond be neki, és hagyd úgy megszáradni.
2020. ápr. 26. 16:17
 7/35 anonim ***** válasza:
91%

Biztos hogy segitessz neki hogy tönkre menjen a haja.

Én azt nem értem meg hogy ez a rohadt média annyira megfertőzte már az embereket hogy cska aza jó amit ott mutatnak.

Pedig valami eszméletlen ocsmány tud lenni az a levasalt haj.

Én ha látok néha egy egy hullámos hajú csajt egészen örülök neki.

AZ nem igaz hogy az szarul néz ki!!!

2020. ápr. 26. 16:22
 8/35 anonim ***** válasza:
95%

Nem ettől leszel szar anya. De a barátnpdnek igaza van. Hajvasalás roncsolja a hajat. Persze, szép, hogy egyenesre kivasalod, de magát a hajat tönkre teszed. A haj szerkezetét rendkívül roncsolja a meleg, amitől kiszárad és sprőd lesz a haj. Gyenge hajszálnál (és a gyerekek hajszerkezete még nagyon gyenge) a meleg hajvasaló bárkiegyenesíti, de belső szerkezetét roncsolja. Nem most fogod látni a kárát, hanem majd akkor amikor 16-20-30 éves lesz. Erősen töredezni fog. Erős hajhullása lesz, vagyis, semmilyen, kevés, vékonyszálú, csúnya haja lesz. Hajápolok sem a legjobbak egy gyerek számára, hiszen a hajúk szerkezete még fejlődésben van, gyenge-

Barátnődnek valahol igaza van. Lehet a lányod 20 évesen téged fog hibáztatni, mert annyira kevés haja lesz, hogy a fejbőre erősen látszani fog. Én a helyedben nem vasalnám a haját. Hajszárítóval is lehet egyenesíteni a hajat, nem kell még hajszárítás után vasalni is.

2020. ápr. 26. 16:23
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad vasalni tényleg, nekem is sokkal szebb a hajam, mióta (kb 8 éve) nem vasalom egyáltalán. Inkább szárítsd egyenesre, az nem teszi tönkre a haját, és később nem fog küzdeni azért, hogy hosszú haja lehessen.
2020. ápr. 26. 16:28
 10/35 anonim ***** válasza:
28%

Miért károsítaná a még ki sem nőtt haját valami, aminek semmi köze a hajhagymákhoz, nem azt vasalgatja?! A ráfújt ilyen-olyan szer károsabb.

A haját károsítja, előbb-utóbb le kell majd vágatni, de az, hogy később mennyi haja lesz, nem ettől függ.

2020. ápr. 26. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!