Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Mit tegyek, hogy ne legyen ekkora csömöröm a vasalástól? Más mindent kivasal, és csak én vagyok ilyen lusta, hogy csupán az "elmenős" holmikat vasalom?

Figyelt kérdés
Sose szerettem csinálni, de amióta nekem kell, ki nem állhatom. Leszakad a derekam meg a lábam, megsülök, és halálra unom magam közben. Pedig nem hagyom összegyűlni, minden mosás után vasalok.
2008. okt. 29. 19:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én tippem: kapcsold be a tévét valami olyan műsorra, amit nem muszáj annyira figyelned (valami show, vagy barátok közt, tehát az a lényeg, hogy szóljon valami, és közben vasalj ki. Én is így szoktam, és én is UTÁLOM csinálni, de így elviselhető :)))
2008. okt. 29. 19:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Megint én: az is nagyon jó, ha klassz illatú az öblítőd, mert akkor még örömödet is lelheted benne :)) Szóval hajrá!!! :))
2008. okt. 29. 19:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok. Gyűlölök vasalni, és nem is nagyon szoktam. :)

Inkább csak trehány módon összehajtogatom a ruhákat, és befelé a szekrénybe. Aztán még öltözködéskor is inkább előnyben részesítem azokat, amelyeket nem kell vasalni.

Mondjuk én már a boltban is eleve úgy vásárolok, hogy lehetőleg ne igényeljen vasalást a ruha...

2008. okt. 29. 21:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező, és a válaszolók tisztára mint a feleségem! :)

Vettem szuper vasalót, vettem vasalószéket (mondjuk azt kár volt, mert kínzóeszköznek is kiváló), minőségi deszkát, aztán minden reggel felkel egy órával korábban, hogy kivasalja négyünk az napi cuccait. Meg is értem, mert két ilyen ördögfióka mellett nem nagyon lehet a házimunkát csinálni!

De ha néha sikerül "eladni" a gyerekeket egy napra a Mamának, akkor nekiáll és addig vasal, amíg el nem fogy minden a mosókonyhából!

Lehet csökkenteni is a vasalandókat: a puccos cuccokat csak beakasztjuk a szekrénybe, mert azokat úgyis ki kell mégegyszer vasalni mielőtt felvesszük. Nyáron a törölközők száradás után estére már mehetnek is vissza a fürdőbe. A függönyök mosás után mennek vissza a helyükre, és ott száradnak meg. Zoknit, alsógatyát, bugyit csak hajtogatjuk.

2008. okt. 29. 22:10
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagy trehány, én is ezt csinálom. Betűröm a ruhákat, és minden nap csak azt vasalom, amit felveszünk.

Van, amikor nem is kell.Ha jól tűröd össze, és szorosan rakod be a szekrénybe, akkor összeréselik egymást, és ha kiveszed, olyan, mintha vasalva lenne.( persze nem mind).

Inkább vasalok minden nap 3 percet, mint egyszerre akár órákat.

2008. okt. 29. 22:10
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Jav.: összeréselik= összepréselik :)
2008. okt. 29. 22:11
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha porszívózol nálam, én bevállalom a vasalást!!! :D
2008. okt. 29. 22:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass zenet kozben (kicsit hangosabban, mint maskor), es legyen jo vasalod, jo vasalodeszkad, es kenyelmes legyen vasalni(ne kelljen gornyedni) Vasald mindig csak azt ki amire eppen szuksegetek van!
2008. okt. 29. 23:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

én is inkabb nem vasalok.. a parom ingeit muszaj, azt nagy kinnal..

tuzz ki egy celt magad ele.. pl. kivasalod ezt az adagot, akkor eszel egy sutit (csak pelda, jutalmazd magad), jon a kovetkezo adag, akkor azutan is jutalmazod magad.. en igy szoktam

2008. okt. 30. 00:44
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Én kidobáltam az férjem összes ingét... :D
2008. okt. 30. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!