A haja teljesen tönkrement a vasalástól. Mit tudok tenni, hogy normálisabb legyen? Ost tiszta szálkás és össze-vissza áll. pedig már fél éve ne vasaltam :S
Vágasd rövidebbre, ha hosszú, az felfrissiti a hajad. Használj kimélő sampont, illetve hajmosás után balzsamot a hajtipusodnak megfelelően, vagy ha jobban kedveled a házilag elkészithető pakolásokat neten kereshetsz pár ilyet, van amelyik valóban hasznos lehet. (én még nem próbáltam semmi homemade cuccot). Hajmosás után ne használj hajszáritót, hagyd, hogy szabadon száradjon meg a hajad. Persze törölközővel megtörölheted, de óvatosan, kiméld a hajad és a fejbőrödet is. Nekem még az is segitett a helyreállásban, hogy ritkábban fogtam össze a hajamat, mert ahol a hajgumi volt, ott nagyon sok hajszálam megtört. Esetleg patikákban lehet kapni hajerősitő bogyókat, de azok drágák és nem is mindegyik hatásos. Azt hiszem pl. dm-ben lehet kapni olyan hajkefét, aminek ilyen puha sörtéi vannak. Olyan mint egy babafésű, de annál erősebbek a szálak benne. Az is jó beruházás és állitólag fésülködés közben nem is sérti fel annyira a hajszálak felszinét. Régen én is naponta vasaltam a hajamat (akkor már majdnem a derekamig ért) de elkezdett töredezni, a vége nagyon kiszáradt, felül pedig nagyon zsirosodott. Én azt csináltam a hajammal, amit fent leirtam. Remélem neked is beválik valamelyik. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!