Kiszőkitett hajam tönkrement. Helyenkén tőből letört, máshol darabokban jön le mosás közben. Levágtuk. Mikor lesz rendben? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Ez tegnap történt, vettem rá alfaparf hajmaszkot , hajvégápolót és hajfényt.
Mit csináljak vele? Ezekkel ha ápolom rendbejön?
2010. nov. 27. 14:33
1/9 A kérdező kommentje:
Alfaparf Salone the Legendary Collection Real intenzív újrastrukturáló hajmaszk
semi di lino hajvégápoló
és a hajfény nevét nem tudom
ezek jók??
sos
2010. nov. 27. 14:36
3/9 anonim válasza:
Ha nemszőkíted (főleg otthon egyedül) akkor rendbejön.
Mikor? Az attól függ hogy milyen gyorsan nő a hajad
4/9 anonim válasza:
Majd ha megnő... Soha többet ne szőkítsd, ne is fesd egyáltalán... és szerintem most minden más ilyesmit hanyagolj. Használj jó minőségű, hajtípusodhoz való sampont és balzsamot, az elég.
5/9 anonim válasza:
Mivel szőkítetted? Te, vagy fodrász csinálta? Milyen hosszú hajat szőkítettél, és mennyit vágtál vissza belőle? Ne használj fésűt, hajkefét, mert attól csak jobban törik. A hajpakolások jók, de idő, míg regenerálódik. DM-ben lehet venni kókusztejes hajkúrát, az is nagyon jó. A kérdésekre válaszolj, hogy több tanácsot tudjunk adni.
6/9 anonim válasza:
Mivel csináltad a szőkítést? Érdekel, én is most tervezem..
7/9 anonim válasza:
Leégetted, vagy hogy? Hát sajnálom, de rendbeszedni már nem nagyon lehet, majd ha lenő. És tényleg ne festegesd, főleg ne utthon. :S Ezért nem javaslom senkinek. Szerintem a legtöbb pakolás csak többet árt egy idő után, sampon és esetleg balzsam elég. A finistermékeket és a szárítót-vasalót pedig messziről kerüld el. :(
8/9 A kérdező kommentje:
Fodrász csinálta,kleopátra volt,most meg olyan victoria becham-es kb. Ugy történt a dolog, hogy 1 koktél majd egy szivatás után 7es szőkére lett festve de nem tetszett és rámentünk egy 8.3 aranyszőkével, ez tök jó volt, után mikor már volt vagy 2 centi lenövésem akkor csak a tövét szivattuk le és arra a festék, és a tő ami sötét volt az megmaradt, a többi meg leesett egy csomó helyen, van azol tüsi a hajam hátuk, máshol meg a hosszából eltünk vagy 5 centi, pokoli száraz, fénytelen az egész és szétáll az egész.
2010. nov. 27. 20:39
9/9 anonim válasza:
Sajnos le kell növeszteni, addig nem lesz egészséges. Utána ne fesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!