Hogyan lehet eltüntetni a cigiszagot a hajból mosás nélkül?
Figyelt kérdés
Van erre valakinek valamilyen jól bevált terméke vagy rutinja? Elég idegesítő, hogy minden buli előtt, és után is hajat kell mosnom, de a szórakozóhelyeken 99%-ban kikerülhetetlen ez a probléma...2011. nov. 4. 07:18
1/8 anonim válasza:
Sajnos sehogy. A cigi szag nagyon átható, és órák múlva is párolog belőled. Tényleg mindent próbáltam már, de pár óra egy füstös helyen, és bűzleni fogok a bagótól. A szüleim meg mindig azt hiszik, hogy cigizek.
2/8 anonim válasza:
Én úgy hallottam az jó ha hajszárítózod szárazon de nem próbáltam még..
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
ennek sokkal jobb az illata van mint a lorealnak meg az olyan vizes lötty
5/8 A kérdező kommentje:
Pont ez a Gliss Kur balzsamom megvan, legközelebb ki fogom próbálni :) Köszi mindenkinek :)
2011. nov. 5. 13:44
6/8 anonim válasza:
nyilván a gliss kur nem oldja emg teljesen a problémát de talán elfedi egy kicsit a szagot
8/8 anonim válasza:
Dezodor, vagy pedig le is szokhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!