OOKrisztiOo kérdése:
Kiszőkített hajra nektek milyen hajpakolás vált be?
Figyelt kérdés
Piros Gliss Kur pakolásom is van de ugyérzem hogy az nem elég hatásos, házi kutyulkékokra lennék kíváncsi, köszi2011. szept. 10. 12:18
1/6 anonim válasza:
A házi kutyulékok feleannyit nem érnek, mint a profi termékek. Én próbálkoztam már tojással, mézzel, tejjel, stb. de szinte nulla a hatásuk.
Használj gliss kur sampont és balzsamot, a szőke hajra valót, és hajvégápolót is,azt a kis tubusosat. Nagyon szépen rendben tartják a hajad :)
2/6 A kérdező kommentje:
nekem a pirosból van meg a sampon balzsma meg a pakolás
2011. szept. 10. 12:36
3/6 anonim válasza:
Én még életemben nem használtam hajpakolást. És nagyon szép fényes puha hajkoronám van. Fölösleges ilyen kencékkel tönkretenni a loboncod. Mosd meg 3-4 naponta meg balzsam szevasz.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, a piros milyen, azért írtam a szőke hajra valót, mert azt próbáltam, és csak amiket írtam, azoknak a használatával nagyon jó puha lett a hajam. Pakolást egyébként egyáltalán nem használtam sose :)
Ha elfogyott a samponod, ajánlom hogy próbáld ki ezt a fajtát, végül is nem veszítesz vele semmit :)
5/6 anonim válasza:
nekem a vadrózsás sampon vált be pakolásnak ilyen rózsaszin van most itthon, csak levettem a polcról, nem tudom milyen hatása van, de rossznak nem mondanám :))
6/6 A kérdező kommentje:
2 válaszoló: Ha nem lenne kiszőkítve a hajam akkor én sem használnék ilyeneket, de mivel ki van szőkítve és egyenlőre nincs rajta semmi károsodás, ezt az állapotot szeretném megőrizni.
2011. dec. 28. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!