Hogyan ápoljam a hajam ha vasalom? Miért lesz "elektromos"
a vasalástól?
Figyelt kérdés
Eléggé göndör hajam van,1 hete vettem hajvasalót,azóta minden hajmosás után(2 naponta mosok hajat)és valamikor reggel is vasalom,sokkal jobb,nagyon tetszik így.Miután kivasalom,elektromos lesz,mint pl amikor vonalzóval megdörzsöljük,szóval száll.Ez ellen mit tudnék tenni?Illetve minden hajvasalás előtt syoss hővédővel befújom a hajam,170 °c-on vasalom és a hővédő elméletileg 200 °C-ig véd,hogyan ápoljam,hogy ne legyen rövidesen töredezett,fakó?
2011. febr. 24. 15:40
1/6 anonim válasza:
az ellen nem véd semmi főleg h nagyon magas hőn vasalod
sztem ha szép göndör hajad van ne vasald olyan buta vagy :S én úgy sztnék göndör hajat
am ha már el van törve akk csak olló meg utána egyéb samponok
de addig is vmi tör.védő sampon balzsam
2011. febr. 24. 15:49
2/6 A kérdező kommentje:
szép göndör hajat én is nagyon-nagyon szeretnék:) de nekem nagyon nem szép,a fülemtől kezdve göndörödik,és nem is göndör az egész,hanem van benne hullám,és egyenes rész is,nagyon ronda.
2011. febr. 24. 16:01
3/6 anonim válasza:
hát nem tudom :) lehet h akk olyan a hajad mint uncsimé de sztem az övé is szép bár neki lehetettlen kivasalni otthon csak fodrász tudja
2011. febr. 24. 16:04
4/6 anonim válasza:
Tony&Guy-nak a hővédő spray-e nagyon jó! Próbáld ki !
2011. febr. 24. 17:40
5/6 anonim válasza:
Esetleg hajvasalás után nagyon kevés hajolajjal kend be a hajad, de tényleg csak kicsit, hogy ne legyen zsíros. Ettől nem fog szállni.
2011. febr. 24. 17:50
6/6 anonim válasza:
Szia!
A hővédő jó rá, de szerintem nem roncsolja a 170°C a hajadat annyira. (igaz nem tudom, milyen minőségű. Én évek óta 200°C vasalom hő védő nélkül és abszolút semmi baja, még a vége sem törik.)
Viszont a problémádra, miszerti sztatikus lesz a hajad (száll), van egy egész jó szer. Minden hajmosás után befújod vele a hajad és nem lesz ilyen problémád. Oriflame-nél lehet kapni, antisztatkus hajspray.
Az éppen aktuális katalógusban (2011.02.07-2011.02.27) a 93. oldalpn találod, 3. pont alatt, mint "antisztatikus hajpermet".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!