Mit csináljak a hajammal, ha töredezik a vasalástól?
Szálkás és töredezett a hajam, mostanában már akkor is, amikor kivasalom. 10 perc után 'felbolyhosodik' az egész. Teljesen el vagyok keseredve. Tudom, abba kéne hagynom a vasalást, de akkor meg mit csináljak vele, ha szörnyen néz ki nélküle?
nem találtam jobb képet, kb így, csak még egy kicsit rosszabb, bozontos szörnyedmény.
Hogy tudnám egy kicsit egészségesebbé tenni?
Pl ezen a hajon látszik, hogy egészséges, csillogó, szép. Mit csináljak vele? :(
Hallottam egy valamilyen hajolajról, az milyen márkájú, és tényleg használ?
Ja igen, ha egy terméket ajánlotok, nevet, márkát is írjatok, köszi.
Rengeteg balzsamot árulnak, amelyek helyrehozzák a töredezett hajadat : menj de egy illatszerboltba és kérj tanácsot az eladótól!...
A hajvasalót ne használd HAJVÉDŐ FOLYADÉK nélkül!!!
Ilyet ma már többfélét is árulnak az illatszerboltokban vagy fodrászkellék boltokban.
Hajmosás után ezzel befújod a hajad, ez megvédi a magas hőmérséklettől és nem fog töredezni a hajad!
Én sajnos nem tudok rá megoldás javasolni, viszont azt igen, hogy az első képen lévő haj, szerintem szebb mint a vasalt :)
15/f
köszi mindenkinek a válaszokat! :D mind hasznos volt. :)
hővédőt én is használok, szárításkor és vasaláskor is. A hajolajat kipróbálom, kösz a tippet.
a szilikonos hajvégápolót már többen ajánlották, te milyen márkát használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!