Az emo-soknak nem töredezik szará a hajuk?
Egy dolgot kérdeznék tőled. Láttál már élőben valaha olyan emot aki minden nap szögegyenesre vasalja a haját? Nem kérdés, aki ezt csinálja törik és csúnya a haja hiába ápolgatja...
Vagy csak képen láttad hogy gyönyörű szép csillogó a hajuk? Photoshop. A látszat néha csal...
A fodrász ismerősöm most azt mondaná, hogyha nem szeretnéd hogy tönkremenjen a hajad, akkor ne vasalgasd. ;)
De hogy segítsek is, van valami olyan kezelés, amivel tartós egyenességet lehet elérni. Szerintem neked ilyen kéne. Ha ki szeretnéd próbálni, akkor valami komolyabb fodrászatba menj be, pl mesterfodrászhoz, mert nem tudja akárki megcsinálni.
Az emo-soknak amúgy azért nem látszik annyira a töredezés, mert festetik a hajukat, és akkor nem látszik annyira. (Főleg azt extra szőkénél).
Töredezésre amúgy olló, mielőtt még nagyobb centik törnének le, olívaolaj/kókuszolaj, alacsony hőfokon való vasalás, és töredezés elleni balzsamok(előttem már írták a gliss kur-t, én is azt használok, és tényleg nagyon jó a pakolás). Ja, és ha otthon vagy, és nem muszáj, akkor ne vasald, inkább csavard fel kis kontyba a fejed tetejére, fond be divatosan, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!