Az emo-soknak nem töredezik szará a hajuk?
Figyelt kérdés
ugyebár ha tű hegyesre vasalják+hajolaj+lakk...csakmert énis ugyanígy csinálom és 1 cm v. kisebb darabok törnek le a hajamból,szerencsére sűrű2011. okt. 6. 19:42
11/11 anonim válasza:
én minden nap vasalom és a hajam minimálisan van eltörve.mosás után használok rá Garnier Fructis dús haj helyreállító sprét ,jó volt rá a Gliss Kur ázsiai keratinos sampon is, ez egyenesítős és sokkal tartósabb volt tőle ha kivasaltam. nekem a szőkítéstől tört szanaszét a hajam pár éve azt is Garnier Fructis termékekkel tettem rendbe-a pakolása nagyon jó de azt se használd minden hajmosásnál plusz használtam szilikonos hajvégápólót heti 2szer.a lakkra próbálj meg nem rávasalni mert sokan akik "tűhegyesre" vasalják úgy érik el ezt.kipróbálhatod a Bánfi hajszeszt is ez erősíti a hajad és elvileg növeszti is. ha nem javul a helyzet menj el a fodrászodhoz és rendeltess vele rá valami speckó pakolást szánj rá annyi pénzt :) remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!